Ros Posted April 11 Author Posted April 11 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Uvek se nanovo iznenadim retardiranosti EL koja ne stavlja utakmice poslednjeg kola u isti termin. zasto bi oni bili bolji od kolega iz UEFA-e koji stave utakmice četvrtfinala CL u isto vreme?
booyaka Posted April 11 Posted April 11 1 hour ago, *edited by mod said: Sprema se trejd posle ABA ali nije moje da pričam o tome... May Day ili Midgeta?
Frank Pembleton Posted April 11 Posted April 11 2 hours ago, MayDay said: Malopre sam pred hrpom ljudi izgovorila "Večeras igra zvezdica moja". Kasno Marko na Kocobo stiže... 1 1
ntwadumela Posted April 11 Posted April 11 Samo da negde napišem nešto, jer vidim da sam opasno ograničen kada su u pitanju forumska prava (i van toga sam prilično ograničen, ali to je priča za sebe), pa kapiram da ću pisanjem dobiti pristup nekim sekcijama/opcijama. Elem, pratim/bodrim KKCZ decenijama, i, ovo mi je najtužnija sezona u poslednjih desetak godina. Nadam se da ćemo nešto izvući na kraju, tj. ABA titulu, ali videćemo. 1 1
Nikodije Posted April 11 Posted April 11 ovaj post odise melanholijom, a onda prelazi u nadu, na kraju neizvesnost. kkcz u malom. pisi cesce 6 1
*edited by mod Posted April 11 Posted April 11 1 hour ago, booyaka said: May Day ili Midgeta? Mogu samo da kažem da će Nikodije da bude naš Aleksa. Unese malo živosti i energije kada ostali potonu. A očekuje se i njegov jak doprinos na temama reprezentacije.
MayDay Posted April 11 Posted April 11 2 hours ago, Micko8 said: Hoce li grobari slaviti doktora Nebojsu i njegovu hanumu Vesnu ako CZ dobije utakmicu Pa ja se ovde i uzdam u Čovića da će se Zvezda boriti da pobedi.
Recommended Posts