Ros Posted April 11, 2024 Author Posted April 11, 2024 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Uvek se nanovo iznenadim retardiranosti EL koja ne stavlja utakmice poslednjeg kola u isti termin. zasto bi oni bili bolji od kolega iz UEFA-e koji stave utakmice četvrtfinala CL u isto vreme?
booyaka Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 1 hour ago, *edited by mod said: Sprema se trejd posle ABA ali nije moje da pričam o tome... May Day ili Midgeta?
dragance Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Odnosilo se na kukanje na sudije, ne na Hillsborough.
Frank Pembleton Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 2 hours ago, MayDay said: Malopre sam pred hrpom ljudi izgovorila "Večeras igra zvezdica moja". Kasno Marko na Kocobo stiže... 1 1
ntwadumela Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Samo da negde napišem nešto, jer vidim da sam opasno ograničen kada su u pitanju forumska prava (i van toga sam prilično ograničen, ali to je priča za sebe), pa kapiram da ću pisanjem dobiti pristup nekim sekcijama/opcijama. Elem, pratim/bodrim KKCZ decenijama, i, ovo mi je najtužnija sezona u poslednjih desetak godina. Nadam se da ćemo nešto izvući na kraju, tj. ABA titulu, ali videćemo. 1 1
Nikodije Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 ovaj post odise melanholijom, a onda prelazi u nadu, na kraju neizvesnost. kkcz u malom. pisi cesce 6 1
*edited by mod Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 1 hour ago, booyaka said: May Day ili Midgeta? Mogu samo da kažem da će Nikodije da bude naš Aleksa. Unese malo živosti i energije kada ostali potonu. A očekuje se i njegov jak doprinos na temama reprezentacije.
MayDay Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 2 hours ago, Micko8 said: Hoce li grobari slaviti doktora Nebojsu i njegovu hanumu Vesnu ako CZ dobije utakmicu Pa ja se ovde i uzdam u Čovića da će se Zvezda boriti da pobedi.
Recommended Posts