Nikodije Posted April 11 Posted April 11 4 minutes ago, copkillah said: @Nikodije, mislim da te muva! ...u svakom slučaju
*edited by mod Posted April 11 Posted April 11 3 minutes ago, copkillah said: @Nikodije, mislim da te muva! Sprema se trejd posle ABA ali nije moje da pričam o tome... 2 1
copkillah Posted April 11 Posted April 11 3 minutes ago, *edited by mod said: Sprema se trejd posle ABA ali nije moje da pričam o tome... Muda ispaša za sve cigane koji se ovde i dalje prave da navijaju za Zvezdu, a u sebi su svim srcem već u Partizanu. 4
garmonbozia Posted April 11 Posted April 11 22 minutes ago, MayDay said: Razmekšavam Nikija pikija kakva konstrukcija reči sunce ti 6
Nikodije Posted April 11 Posted April 11 Grobar sektaš neće kiki riki Razmekšani Niki piki Uvali mu onoliki 1 1
Micko8 Posted April 11 Posted April 11 Hoce li grobari slaviti doktora Nebojsu i njegovu hanumu Vesnu ako CZ dobije utakmicu 1
dragance Posted April 11 Posted April 11 1 hour ago, Milošica said: Vi grobari samo pravite neke žrtve od sebe. To je zato što navija za Liverpul. Predje to u naviku.
Milošica Posted April 11 Posted April 11 1 minute ago, dragance said: To je zato što navija za Liverpul. Predje to u naviku. Ima i toga. Oni i navijači Arsenala sinomim za patetiku.
garmonbozia Posted April 11 Posted April 11 23 minutes ago, Hele said: Ja sam uvek nalozen, ali to je druga tema... 🤣 al naš Niki je mekan, kao duša 1
Recommended Posts