Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Pobeda donosi pobedu.

Igraš basket ispred zgrade da pobediš, a ne EL utakmicu.

Ajmo momci, samo energično večeras.

• Wub 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

svaka pobeda donosi nešto, pogotovo protiv kapitalaca na njihovom terenu

a pogotovo za klub koji je kandidat za članstvo, ne sme da bude vnikakvog zajebavanja

Edited by levi
  • Hvala 1
Posted
12 minutes ago, levi said:

a pogotovo za klub koji je kandidat za članstvo, ne sme da bude vnikakvog zajebavanja

Slažem se, bez obzira na sve treba da pobedimo Valensiju.

:D 

Posted

Četa časnih košarkaša sa Malog Kalemegdana večeras ide na pobedu, a muda ispaša za sve grobare sektaše koji će navijati za Efes javno zarad sektaškog imidža a u sebi za Zvezdu.

• +1 3
  • Wub 1
Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

Četa časnih košarkaša sa Malog Kalemegdana večeras ide na pobedu, a muda ispaša za sve grobare sektaše koji će navijati za Efes javno zarad sektaškog imidža a u sebi za Zvezdu.

pravi Grobari sektaši su se već pomirili sa sudbinom i svesni su da čak i u slučaju vaše pobede, to gotovo izvesno znači poraz od Valensije sutra

• +1 2
  • Haha 3
Posted

Stvari su sasvim jasne, ne zapinjati večeras, odmoriti nosioce za Studentski centar..

• -1 1
Posted
6 minutes ago, copkillah said:

pravi Grobari sektaši su se već pomirili sa sudbinom i svesni su da čak i u slučaju vaše pobede, to gotovo izvesno znači poraz od Valensije sutra

Muda ispaša u svakom slučaju :fantom:

• +1 1
  • Haha 3
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

Uvek se nanovo iznenadim retardiranosti EL koja ne stavlja utakmice poslednjeg kola u isti termin.

• +1 6
Posted
30 minutes ago, copkillah said:

ne dao savez komunista nikome takve fanove. mada slutim da su pravi grobari sektashi najobicniji jinxeri.

• +1 1
Posted
1 minute ago, uini said:

ne dao savez komunista nikome takve fanove. mada slutim da su pravi grobari sektashi najobicniji jinxeri.

Nema to veze sa članstvom™, ova sezona je prosto takva, cela sezona je ta situacija, svaka utakmica je ta situacija.

• Tužno 1
Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Nema to veze sa članstvom™, ova sezona je prosto takva, cela sezona je ta situacija, svaka utakmica je ta situacija.

Vi grobari samo pravite neke žrtve od sebe.

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 5
Posted
9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Uvek se nanovo iznenadim retardiranosti EL koja ne stavlja utakmice poslednjeg kola u isti termin.

Ja to čuvam za početak plejofa i plejina kada ce opet sve da se preklapa.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, MayDay said:

Malopre sam pred hrpom ljudi izgovorila "Večeras igra zvezdica moja".

@Nikodije, mislim da te muva!

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Razmekšavam Nikija pikija pred bitku. :cool:

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...