Milošica Posted April 11 Posted April 11 Pobeda donosi pobedu. Igraš basket ispred zgrade da pobediš, a ne EL utakmicu. Ajmo momci, samo energično večeras. 1 1
levi Posted April 11 Posted April 11 (edited) svaka pobeda donosi nešto, pogotovo protiv kapitalaca na njihovom terenu a pogotovo za klub koji je kandidat za članstvo, ne sme da bude vnikakvog zajebavanja Edited April 11 by levi 1
garmonbozia Posted April 11 Posted April 11 12 minutes ago, levi said: a pogotovo za klub koji je kandidat za članstvo, ne sme da bude vnikakvog zajebavanja Slažem se, bez obzira na sve treba da pobedimo Valensiju.
Nikodije Posted April 11 Posted April 11 Četa časnih košarkaša sa Malog Kalemegdana večeras ide na pobedu, a muda ispaša za sve grobare sektaše koji će navijati za Efes javno zarad sektaškog imidža a u sebi za Zvezdu. 3 1
copkillah Posted April 11 Posted April 11 5 minutes ago, Nikodije said: Četa časnih košarkaša sa Malog Kalemegdana večeras ide na pobedu, a muda ispaša za sve grobare sektaše koji će navijati za Efes javno zarad sektaškog imidža a u sebi za Zvezdu. pravi Grobari sektaši su se već pomirili sa sudbinom i svesni su da čak i u slučaju vaše pobede, to gotovo izvesno znači poraz od Valensije sutra 2 3
Heyter Posted April 11 Posted April 11 Stvari su sasvim jasne, ne zapinjati večeras, odmoriti nosioce za Studentski centar.. 1
Nikodije Posted April 11 Posted April 11 6 minutes ago, copkillah said: pravi Grobari sektaši su se već pomirili sa sudbinom i svesni su da čak i u slučaju vaše pobede, to gotovo izvesno znači poraz od Valensije sutra Muda ispaša u svakom slučaju 1 3 2
Mindaugas Žukauskas Posted April 11 Posted April 11 Uvek se nanovo iznenadim retardiranosti EL koja ne stavlja utakmice poslednjeg kola u isti termin. 6
uini Posted April 11 Posted April 11 30 minutes ago, copkillah said: pravi Grobari sektaši su se već pomirili sa sudbinom i svesni su da čak i u slučaju vaše pobede, to gotovo izvesno znači poraz od Valensije sutra ne dao savez komunista nikome takve fanove. mada slutim da su pravi grobari sektashi najobicniji jinxeri. 1
copkillah Posted April 11 Posted April 11 1 minute ago, uini said: ne dao savez komunista nikome takve fanove. mada slutim da su pravi grobari sektashi najobicniji jinxeri. Nema to veze sa članstvom™, ova sezona je prosto takva, cela sezona je ta situacija, svaka utakmica je ta situacija. 1
Popular Post MayDay Posted April 11 Popular Post Posted April 11 Malopre sam pred hrpom ljudi izgovorila "Večeras igra zvezdica moja". 1 4 5
Milošica Posted April 11 Posted April 11 2 minutes ago, copkillah said: Nema to veze sa članstvom™, ova sezona je prosto takva, cela sezona je ta situacija, svaka utakmica je ta situacija. Vi grobari samo pravite neke žrtve od sebe. 1 1 5
*edited by mod Posted April 11 Posted April 11 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Uvek se nanovo iznenadim retardiranosti EL koja ne stavlja utakmice poslednjeg kola u isti termin. Ja to čuvam za početak plejofa i plejina kada ce opet sve da se preklapa. 1
copkillah Posted April 11 Posted April 11 3 minutes ago, MayDay said: Malopre sam pred hrpom ljudi izgovorila "Večeras igra zvezdica moja". @Nikodije, mislim da te muva! 1
Recommended Posts