Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, assignment said:

Da li je opasan ili koliko je inteligentan ne znam, ali je bio rukovodeći kadar u Realu, tako da ne razumem šta ovim želiš da izpoljiš? Da izjava nije tačna, da je Mijat glup ili jedno i drugo? 

Pa nije to neka tajna, barsa i real prave između 20 i 30 miliona minusa godišnje na košarci i to pokrije fudbal. Znam da sam dosadan, ali nema leba u sistemu u kome je to dozvoljeno. 

Posted
1 minute ago, Heaviside said:

Pa nije to neka tajna, barsa i real prave između 20 i 30 miliona minusa godišnje na košarci i to pokrije fudbal. Znam da sam dosadan, ali nema leba u sistemu u kome je to dozvoljeno. 

Koji fudbal, kad i sam fudbal pravi gubitke. I španski blizanci su režimski mezimci i tako se i finansiraju. 

• +1 1
Posted

Ako tako po dubini krenemo uvek ćemo stići do narodnih para :D 

fudbal pravi gubitke ali nije uporedivo sa basketom jer banke sutra mogu da ga prodaju nekom arapinu za osmastopetsto fantaziliona i tako naplate svoja potraživanja, tako da im nije problem da dođu do svežeg keša sve dok su likvidni 

Posted

Po pitanju Vildoze. Ako kao preduslov uzmemo da se igra EL, da ostane trener (ili dodje novi) koji ce selektirati tim i zeleti ga u istom sa definisanom ulogom, da je fizicki, tj. medicinski u redu, i poslednje, ali ne i najmanje bitno, da je emotivno stabilan, sto sada valjda jeste, onda dizem obe ruke za njega.

Najbolji period kada je ekipa izgledala prosle sezone se poklapa sa njegovim najboljim partijama. Uz povrede i emotivno stanje, mislim da se dosta toga zakomplikovalo onog momenta kada je zaigrao Faku. Ok, ko bi odbio da u timu ima Kampaca, ali u slucaju Vildoze, njegovo mesto u sistemu se poljuljalo. Ubrzo je usledio i potpis za Pao i tu se manje vise prica zavrsava, nije vise bio onaj sa kraja godine.

Uz ove preduslove sa pocetka, on bi se vratio u ekipu i grad koji su mu poznati, imao bi od starta podrsku sa svih strana, ako bude spreman, moglo bi sa njim da se vidi mnogo zabave i dobrih igara.

• +1 3
Posted

Vildoza bi bio jekpot, ne znam kakvu tačno dilemu imate. Primer kakve strance klub treba da dovodi u nekom idelanom scenariju ubuduće. Ako je uzeo pare  i ako hoće žena da ga pusti da se vraća ovde, dati mu da sam upiše cifru. brat napaćeni 

• +1 2
  • -1 1
Posted

Dilema je samo da li je kompatibilan™ sa ostatkom bekovske linije. Jago i kumara imaju ugovore, sigurno ostaju, verovatno i Teo ostaje, Hanga takođe ima ugovor, ne mogu da zamislim da se zahvale Laziću, i on verovatno ostaje. Na ovakvu kompoziciju bekova treba nekih atleta i defanzivaca, mada ostaje nada da će eventualno nova uprava i novi sportski sektor da pravi novi tim.

Posted

Bolji je Vildoza kad treba dodje nego kad treba da ide 

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Jel legenda još sa tom ženom sa kojom

je bio u trenutku kiksa ili je sada sa uzrokom nevolje ili nekom trećom?

Posted
4 minutes ago, Heaviside said:

Sa ovom je. Ako mene pitaš bolja riba od one Ser gejeve

images(1).jpeg.ca93513ce14be84f24e784b394707575.jpeg

• +1 1
  • Wub 3
Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

Sa ovom je. Ako mene pitaš bolja riba od one Ser gejeve

images(1).jpeg.ca93513ce14be84f24e784b394707575.jpeg

Ufff, dobra je

al me zanima jel dobio oprost ili pedalu nakon one afere 

Posted
8 minutes ago, Heaviside said:

Beše sa nekom strankinjom/zemljakinjom, a onda je rešio da jedno veče izadje na splav. Ima i taj snimak, tačno se vidi da se zaleteo u nekošeno.

Posle je našao odbojkašicu Zvezde i valjda su još zajedno.

• Hvala 1
Posted

Da, da to znam ali nisam znao da je na kraju završio sa trećom. 

Posted

Vildoza je vise nego ocigledni gej, ali ajde, nek je ziv i zdrav i nek svako radi sta voli 😎

• Hvala 1
  • -1 2
Posted

Kako sad gej?

Lepa mu je devojka, odbojkašica Milica. 

• +1 2
Posted
4 hours ago, Nikodije said:

A smeo bi da se zakuneš da se Barsa i Real finansiraju novcem koji im daju fudbalski klubovi? :D

Naravno da ne bih :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...