Heaviside Posted April 8 Posted April 8 Topić ako bude top5 pik lako može da ima više minuta u NBA nego u EL u Zvezdi. No brainer. 2 1
Valk Posted April 8 Posted April 8 Pa tako kako pričate ispašće još da uopšte i nije povređen toliko koliko je van terena nego prosto - čuva se. Nek pali onda što pre, jbg. 4
Filozof manijak Posted April 8 Posted April 8 Mislim da mu je matori odlučio da ne rizikuju pre drafta. Izgubi momak polusezonu bzvz 1
Milošica Posted April 8 Posted April 8 1 hour ago, Nikodije said: topic je vec vidjen tamo, a valjda nece i djurisic pravo u ameriki, tj. mogao bi prvo kod nas. bas kida u poslednje vreme. Meni je Đurišić baš igrač za Evropu.
Micko8 Posted April 8 Posted April 8 Ugurace Misko i Djuru u prvu rundu NBA Drafta, pogotovo ako bude odigrao odlicno u plej of-u. Djurisic je jos pre dve godine bio projektovan kao pik prve runde NBA Draft-a.
Micko8 Posted April 8 Posted April 8 (edited) 29 minutes ago, Milošica said: Meni je Đurišić baš igrač za Evropu. Vise je on igrac za NBA nego li Topic ali vidicemo. Edited April 8 by Micko8 1
assignment Posted April 8 Posted April 8 1 hour ago, Filozof manijak said: Mislim da mu je matori odlučio da ne rizikuju pre drafta. Izgubi momak polusezonu bzvz Pa nije bezveze nego na EL derbiju protiv Partizana, to mu se onako moglo desi na bilo kojoj utakmici Mege u ABA... 1
Wilde Posted April 8 Posted April 8 Moglo je da mu se desi i na treningu Mege. Nije se povredio zbog prevelike potrošnje. U Zvezdi je odigrao dve i po utakmice: na meču protiv Partizana izašao je nakon nepunih 12 minuta. 1
assignment Posted April 8 Posted April 8 1 minute ago, booyaka said: Vildoza završio epizodu u Panatenaikosu. Jer ga je Ataman nakon loše partije javno izribao? Ako je samo to onda ne mora da znači ... Ali ako se doda ne baš dobra celokupna sezona i činjenica da nije bio Atamanov transfer...ko zna... Ajmo, jel smo za povratak Vildozu?
Defunctus Posted April 8 Posted April 8 Da gledamo horoskop kakav ce mu biti odnos sa ribom i da li mozemo u tom periodu racunati na njega, samo nam to fali nakon ove sezone. 1
Ratamahatta Posted April 9 Posted April 9 (edited) Moze swap Nedara/Vildoza sto se mene tice, ovaj drugi jednako igra i keca i dvojku i bolji je branic, u povredama i napadu je di si tu si Edited April 9 by Ratamahatta 1
Nikodije Posted April 9 Posted April 9 7 hours ago, Defunctus said: Da gledamo horoskop kakav ce mu biti odnos sa ribom i da li mozemo u tom periodu racunati na njega, samo nam to fali nakon ove sezone. Sad se valjda stabilizovao sa odbojkašicom. Onda u Zvezdi je veći problem bio to što su ga terali da igra nezalečen pa se povreda vukla cele sezone.
Recommended Posts