Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
47 minutes ago, uini said:

jel 1/4finale protiv derbyja & na koliko se to igra, 2 ili 3 pobede?

Da, na 2 pobede u 1/4 i 1/2, finale na 3 pobede.

https://www.aba-liga.com/calendar/23/1/

Edited by Milosh76
  • Hvala 1
Posted

Mislim kad bi dr Čou dali da bira bilo koja tri igrača iz NBA da bi izabrao Kahwi Leonarda (koji bi presedeo sezonu zbog povrede), De Andre Jordana i Jose Alvarada (krvava kolena stranac) :fantom:

• Haha 3
Posted

+ Delavedova i Grent Hil 

• +1 1
Posted

Kako sad, zar ne voli košarkaške umetnike tipa Pulen?

Posted

Radonja je dovodio zadnje vezne i krvava kolena

Čovićevi pikovi su ovi lepršavi, Nedović, Pulen, Shabazz

• +1 3
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted
32 minutes ago, levi said:

Radonja je dovodio zadnje vezne i krvava kolena

Čovićevi pikovi su ovi lepršavi, Nedović, Pulen, Shabazz

Tačno...znači: Trej Jang, Kajl Kuzma i De Andre Džordan :fantom:

Posted (edited)

nisam gledao juce, sad bacim oko na statistiku i vidim tompkins debitovao :D

srecan trej svima koji slave i da poludi u istanbulu

nedara 19 poena za 15 minuta, ubica 

Edited by Nikodije
  • Wub 1
Posted

Šta je sa Topićem jbt, ovo je već duga pauza. Ne znam koliko je pametno da ga direktno ubace u klanicu aba finala. 

• +1 1
Posted

Pa ako postoji 0,00001 posto rizika i nije 100 posto spreman - nece rizikovati.

Decka ceka svetla buducnost u NBA-u, nikom ne pada na pamet da rizikuju da se povredi protiv Studentskog centra u najnebitnijoj utakmici na svetu.

Posted
2 hours ago, Hele said:

Pa ako postoji 0,00001 posto rizika i nije 100 posto spreman - nece rizikovati.

Decka ceka svetla buducnost u NBA-u, nikom ne pada na pamet da rizikuju da se povredi protiv Studentskog centra u najnebitnijoj utakmici na svetu.

To je pozitivna predpostavka, zato jer ima talenat i bice draftovan. Od ove tacke do svetle buducnosti postoje jos monogo x faktora.

Ja bi voleo da ga gledam makar jednu godinu u EL, jer jedno je igrati ABA u Megi, bez ikakvog protiska, a drugo je igrati EL pa kao kruna NBA.

I u EL moze dobro da zaradi i sa 22-23 godine da se premesti ako caruje u EL kao Luka npr.

I to EL ne mora ni da igra u Zvezdi... Naravno, on ima ugovor sa nama, i mi to prozeljkujemo...

• +1 1
Posted (edited)

Ceka ga sansa sigurno, kao visoko draftovan pik ce 99 posto igrati sa dobrom minutazom.

Ne ide tamo da proba kao neki nasi sto su isli.

U tom smislu svetla, a jacina tog svetla ce zavisiti od njega, a i milion drugih faktora.

Edited by Hele
Posted
4 minutes ago, Hele said:

Ceka ga sansa sigurno, kao visoko draftovan pik ce 99 posto igrati sa dobrom minutazom.

Ne ide tamo da proba kao neki nasi sto su isli.

U tom smislu svetla, a jacina tog svetla ce zavisiti od njega, a i milion drugih faktora.

Nisam NBA ekspert, ali ovo valjda takodje malo zavisi od toga koji tim ce da ga odabere, pa mozda odmah zameni za nekoga drugog.  Na tom draftu se valjda unapred zna ko ima first, second, third pik od timova?

Bold 2 - Ne, nego ide kao Conan the Barbarian da ih sve pokori. Previse je tu hajpa oko Topica sto se mene tice... Da ima talenat i potencijal to sam video, ali vise od toga ne, bar na nekom ozbiljnijem nivou tipa EL....

• Haha 1
Posted

topic je vec vidjen tamo, a valjda nece i djurisic pravo u ameriki, tj. mogao bi prvo kod nas. bas kida u poslednje vreme.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...