Ros Posted April 7 Author Posted April 7 1 minute ago, levi said: za sada frizuru negde se mora zapoceti 1
Valk Posted April 7 Posted April 7 1 hour ago, hrkljush boys_2 said: Thompkins u sastavu protiv Splita. Vodimo psihološki rat protiv Thompsona! 3
Wilde Posted April 7 Posted April 7 4 minutes ago, Valkyrie said: Vodimo psihološki rat protiv Thompsona! Puče Thompkins, kalašnjikov, a i zbrojevka Baci airball, goni kontru preko Shortera 2
Valk Posted April 7 Posted April 7 7 minutes ago, Wilde said: Puče Thompkins, kalašnjikov, a i zbrojevka Baci airball, goni kontru preko Shortera Hej, da mi je pogledati dole Sa Kališa skroz na splitsko polje pa da viknem jače od oluje da me Deda još jedanput čuje 1
booyaka Posted April 7 Posted April 7 Ali koji balvan je Lazarević, to ne može da se sakrije ni protiv ovakvog protivnika. 2
elementary Posted April 7 Posted April 7 Sad sam se uključio ,kakav potez mladjanog Lazarevića haha. Tompkins pod košem šalje mladjanom Lazareviću loptu na trojku ovaj fintira ulazi prema kosu baca flouter iako je sam kao duh i promasuje ceo kos Majstor 1 2
hrkljush boys_2 Posted April 7 Posted April 7 Nejerovatno je da čovjeku od 28 godina treba objašnjavati da šutne kad je sam.
uini Posted April 7 Posted April 7 jel 1/4finale protiv derbyja & na koliko se to igra, 2 ili 3 pobede?
Recommended Posts