MeanM@ Posted April 6 Posted April 6 Concord West. Realno, za bolje nismo. Vreme je uspesnih privrednika. Ima l neki podkast sa ovim, da pokupim jos koju mudrost? 1
ubibobi Posted April 6 Posted April 6 2 hours ago, Nikodije said: Ekipa za Efes spremna, šta će im sezonci Mislim da umesto uvek neugodne mačke petorku treba da "pojača" i onaj drugi brat pevač
MeanM@ Posted April 6 Posted April 6 14 minutes ago, sigurnost said: Nemoj da se vređamo. Promena Dozet - Rakočević je u Kurta-Murta fazon. Murta ce da sredi da se pustaju samo Maideni na poluvremenu i tako to. Malo li je.
sigurnost Posted April 6 Posted April 6 19 minutes ago, Nikodije said: nadam se da nisi poslodavac jer bi ta firma brzo propala, posto je za tebe cv nebitna stavka tako i covic rezonuje. sta me boli kurac ko radi u firmi, svakako mi drzava iskrca 20 milki, nikome ne polazem racune. biti rukovodilac u zvezdi je bukvalno dream job Koje su Rakočevićeve reference za sportskog direktora evroligaša kojem je potreban rebilding? - 6 meseci ničega na državnom poslu u KSS. -CV nepostojeći. Kurčinela. 1
Nikodije Posted April 6 Posted April 6 Just now, sigurnost said: Koje su Rakočevićeve reference za sportskog direktora evroligaša kojem je potreban rebilding? - 6 meseci ničega na državnom poslu u KSS. -CV nepostojeći. Kurčinela. igranje kosarke 15 godina na najvisem nivou ne ulazi u cv? sta znam, ja bih za posao u kosarci uvek pre odabrao nekog ko je veliko ime i autenticna legenda tog kluba sa velikom karijerom u odnosu na nekog ko nema nista od toga. prosao je mnogo toga, igrao na vrhunskom nivou i zna sta treba da bi se napravio dobar tim. niko mu nista nije poklonio u zivotu. pretpostavljam da ima i kontakte i u evropi i u americi. po meni daleko kvalifikovaniji od dozeta za to mesto. 3
MeanM@ Posted April 6 Posted April 6 Ok, on je jedan od onih koji sansu zasluzuje time sto je dete Zvezde. Referenci nema, stoji, al uz nekog moze mozda da napreduje u slucaju da ima slifa za to. Al realno, ima Zvezda mnogo vecih organizacionih problema od polemike da l je Rakoc za sd-a ili ne. Zato je i dobra sansa da ga kroz sve ovo provlace za namenjenu ulogu fikusa. Bumo videli
sigurnost Posted April 6 Posted April 6 4 minutes ago, Nikodije said: igranje kosarke 15 godina na najvisem nivou ne ulazi u cv? sta znam, ja bih za posao u kosarci uvek pre odabrao nekog ko je veliko ime i autenticna legenda tog kluba sa velikom karijerom u odnosu na nekog ko nema nista od toga. prosao je mnogo toga, igrao na vrhunskom nivou i zna sta treba da bi se napravio dobar tim. niko mu nista nije poklonio u zivotu. pretpostavljam da ima i kontakte i u evropi i u americi. po meni daleko kvalifikovaniji od dozeta za to mesto. Od Dozeta je i mačka Ljubica kvalifikovanija, tako da to nije nikakav argument. Igor je 11 godina van košarke. I Šjor Boža zna kako se osvaja titula u EL, daj onda njega za trenera. Jeste da je to radio krajem prošlog veka, ali čovek zna.
Valk Posted April 6 Posted April 6 1 hour ago, MeanM@ said: Concord West. Realno, za bolje nismo. Vreme je uspesnih privrednika. Ima l neki podkast sa ovim, da pokupim jos koju mudrost? Evo spontanog bloga, potpisnik nepoznat. Otvoritizačitanjeuslučajukonstipacije https://www.plustri.com/1000-portreta/zeljko-drcelic-1976-kralj-king/ 1
MeanM@ Posted April 6 Posted April 6 Toliki je kralj da mu je posvetio cela dva pasusa. Blog propo. Konstipacija indeed 1
Nikodije Posted April 6 Posted April 6 u vreme pisanja ovog teksta bio je mozda samo princ, dolaskom sns sav kraljevski potencijal je izasao na videlo
booyaka Posted April 6 Posted April 6 1 hour ago, Nikodije said: igranje kosarke 15 godina na najvisem nivou ne ulazi u cv? sta znam, ja bih za posao u kosarci uvek pre odabrao nekog ko je veliko ime i autenticna legenda tog kluba sa velikom karijerom u odnosu na nekog ko nema nista od toga. prosao je mnogo toga, igrao na vrhunskom nivou i zna sta treba da bi se napravio dobar tim. niko mu nista nije poklonio u zivotu. pretpostavljam da ima i kontakte i u evropi i u americi. po meni daleko kvalifikovaniji od dozeta za to mesto. Imam neki osećaj da bi Igor bio dobar za to mesto. 1
Valk Posted April 6 Posted April 6 41 minutes ago, MeanM@ said: Toliki je kralj da mu je posvetio cela dva pasusa. Blog propo. Konstipacija indeed Ali Boris Tadić u prvoj rečenici, obračun i sa mrtvim žutim magarcem je A Must.
booyaka Posted April 6 Posted April 6 Ako neko nije gledao https://youtu.be/42JLnIgNua8?si=M1p4TsaRX3dgqsUY
Recommended Posts