Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Čović realno sasvim korektan 

Posted

Concord West. Realno, za bolje nismo. Vreme je uspesnih privrednika.
Ima l neki podkast sa ovim, da pokupim jos koju mudrost? 

• +1 1
Posted
2 hours ago, Nikodije said:

Ekipa za Efes spremna, šta će im sezonci

IMG_20240406_123822.thumb.jpg.a8562acadea1950401624bb610705dc4.jpg

Mislim da umesto uvek neugodne mačke petorku treba da "pojača" i onaj drugi brat pevač :fantom:

Posted
14 minutes ago, sigurnost said:

Nemoj da se vređamo.

Promena Dozet - Rakočević je u Kurta-Murta fazon.

Murta ce da sredi da se pustaju samo Maideni na poluvremenu i tako to. Malo li je.

Posted
19 minutes ago, Nikodije said:

nadam se da nisi poslodavac jer bi ta firma brzo propala, posto je za tebe cv nebitna stavka

tako i covic rezonuje. sta me boli kurac ko radi u firmi, svakako mi drzava iskrca 20 milki, nikome ne polazem racune. biti rukovodilac u zvezdi je bukvalno dream job

Koje su Rakočevićeve reference za sportskog direktora evroligaša kojem je potreban rebilding?

- 6 meseci ničega na državnom poslu u KSS.

-CV nepostojeći.

Kurčinela.

• Hvala 1
Posted
Just now, sigurnost said:

Koje su Rakočevićeve reference za sportskog direktora evroligaša kojem je potreban rebilding?

- 6 meseci ničega na državnom poslu u KSS.

-CV nepostojeći.

Kurčinela.

igranje kosarke 15 godina na najvisem nivou ne ulazi u cv? sta znam, ja bih za posao u kosarci uvek pre odabrao nekog ko je veliko ime i autenticna legenda tog kluba sa velikom karijerom u odnosu na nekog ko nema nista od toga. prosao je mnogo toga, igrao na vrhunskom nivou i zna sta treba da bi se napravio dobar tim. niko mu nista nije poklonio u zivotu. pretpostavljam da ima i kontakte i u evropi i u americi. po meni daleko kvalifikovaniji od dozeta za to mesto.

• +1 3
Posted

Ok, on je jedan od onih koji sansu zasluzuje time sto je dete Zvezde. 
Referenci nema, stoji, al uz nekog moze mozda da napreduje u slucaju da ima slifa za to.

Al realno, ima Zvezda mnogo vecih organizacionih problema od polemike da l je Rakoc za sd-a ili ne. Zato je i dobra sansa da ga kroz sve ovo provlace za namenjenu ulogu fikusa. 
Bumo videli

Posted
4 minutes ago, Nikodije said:

igranje kosarke 15 godina na najvisem nivou ne ulazi u cv? sta znam, ja bih za posao u kosarci uvek pre odabrao nekog ko je veliko ime i autenticna legenda tog kluba sa velikom karijerom u odnosu na nekog ko nema nista od toga. prosao je mnogo toga, igrao na vrhunskom nivou i zna sta treba da bi se napravio dobar tim. niko mu nista nije poklonio u zivotu. pretpostavljam da ima i kontakte i u evropi i u americi. po meni daleko kvalifikovaniji od dozeta za to mesto.

Od Dozeta je i mačka Ljubica kvalifikovanija, tako da to nije nikakav argument.

Igor je 11 godina van košarke.

I Šjor Boža zna kako se osvaja titula u EL, daj onda njega za trenera. Jeste da je to radio krajem prošlog veka, ali čovek zna.

Posted

Toliki je kralj da mu je posvetio cela dva pasusa. Blog propo. 
Konstipacija indeed

• +1 1
Posted

u vreme pisanja ovog teksta bio je mozda samo princ, dolaskom sns sav kraljevski potencijal je izasao na videlo

Posted
1 hour ago, Nikodije said:

Imam neki osećaj da bi Igor bio dobar za to mesto.

• +1 1
Posted
41 minutes ago, MeanM@ said:

Toliki je kralj da mu je posvetio cela dva pasusa. Blog propo. 
Konstipacija indeed

Ali Boris Tadić u prvoj rečenici, obračun i sa mrtvim žutim magarcem je A Must.

Posted

Pakuj Đurišića

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...