assignment Posted March 22 Posted March 22 3 minutes ago, levi said: ne bi se spominjao Semi Ojeleye, da je Čović zadovojan muzara/benefit analizom učinka Gedraitisa Koliko znam Rokasu je ponuđen produžetak, a on se crnka, moguće da zbog toga gledamo, a možda je patka puštena od kluba da Rokasu brže razmisli...
Eleniko Posted March 22 Posted March 22 3 minutes ago, assignment said: Koliko znam Rokasu je ponuđen produžetak, a on se crnka, moguće da zbog toga gledamo, a možda je patka puštena od kluba da Rokasu brže razmisli... ako je do para. nisam siguran tj bliži sam mnjenju da bi u bolji klub. što se mene tiče neću plakati.
kralj Posted March 22 Posted March 22 I kakav pogled na semafor naposletku - iskrena zabrinutost da mu ne pobegne poslednji bas, pa mora na trg da čeka noćni. 1
Valk Posted March 22 Posted March 22 4 minutes ago, Milošica said: Teo Nomen est omen, jel tako? Teokratija bog otac doktor košarke, žali bože što nema s kim da igra ovu lepotu. 2
assignment Posted March 22 Posted March 22 2 minutes ago, Eleniko said: ako je do para. nisam siguran tj bliži sam mnjenju da bi u bolji klub. što se mene tiče neću plakati. Ne bih ni ja plakao, sa druge strane sumnjam da će imati neke ponude... Možda Žalgiris... A pitanje je npr. kako se on oseća dok ovi naši mandrili klicaju Rusiji na jbn utakmici... 1
kralj Posted March 22 Posted March 22 5 minutes ago, Valkyrie said: Nomen est omen, jel tako? Teokratija bog otac doktor košarke, žali bože što nema s kim da igra ovu lepotu. +1 Da je ostao Kalina, pa da bar na mestu testisa imamo 4 lubenice.
Recommended Posts