Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Samo 2x je igro finale EL, sta on zna

• +1 4
Posted

Ima jedan trenutak koji mozda najbolje opisuje ovu sezonu i stanje u kom se tim nalazi a to je kada je Lazarevic napravio faul na jednom igracu dok smo bili u bonusu, nisam siguran ali mislim na Slukasu.Nakon toga ga trener menja,on se nervira, negoduje,a Nedovic koji ga menja gleda ga sa izrazom lica sta je tebi,sta izigravas.Bas losa sezona, jedna od najgorih u eri predsednika,koji nas jutros opet podseti da su za istu krivci losa selekcija bivseg trenera I nedostatak srece kasnije,uz konstantine napade I saplitanja neprijatelja I domacih izdajnika.

• +1 3
Posted (edited)
8 hours ago, Ratamahatta said:

Upravo zato će merkati/priželjkivati novi klub sa kojim može u treće finale.

Edited by J-♣
Posted
6 minutes ago, J-♣ said:

Upravo zato će merkati/priželjkivati novi klub sa kojim može u treće finale.

Ma nema šanse, ne bi ni dolazio u Zvezdu da je tako nešto bilo realno. A onda ni kod nas nije ništa uradio i došao do toga da se Simović pita da li je on uopšte legit EL trener :tongue:

@kud u maglu Simoviću

Bitan je Ćoki jer Sfero ima ugovor

ako se obruka i izgubi aba od svoje mušterije Robije onda je bivši, u suprotnom ostaje 

Posted

Nemoj brate moj ciganski Eleniko da mi downvotuješ post u kome bockam grobare 

• Wub 1
Posted
9 hours ago, Ratamahatta said:

2 finala EL >>> 9 titula EL :)

Šala na stranu, dobar je Grk, mislim, nisam dovoljno stručan da procenim trenerske kvalitete, ali rezultati su u skladu sa timom koji ima na raspolaganju, čak i iznad toga u ABA. To što je doveden na već nesrećno sklepan roster najmanje je njegova krivica. Ako ne osvoji ABA, a u finalu ipak igra protiv kvalitetnijeg tima, najverovatnije će dobiti otkaz i biće žrtveno jagnje za eventualni neuspeh. Btw, gde je onaj ex trener FMP-a Stefanović, delovalo mi je u nekom trenutku da bi mogao da bude sledeći trener Zvezde?

• +1 4
Posted

Nikako da mi se ispuni želja da istovremeno na parketu bude petorka: Romario-Ljudina-Despot-Nežni-Dizzy i sastavi barem 6-7 minuta. Radonja bi tako i počinjao utakmice, garant.

• +1 1
Posted (edited)

Ako je bilo ko imao neku nadu ili viziju da Smart moze nesto da bude, smatram da je sinocna utakmica dokazala da nece biti. Mogu da mu atestiram zelju, kao i u ostalom Gilespiju, ali njih dvoje nisu ni nivo Evropkupa, oni su igraci za neki Split, Mornar i tako to... Pored njih moze i Tobi da se spakuje.

Nego, zasto nam je kapiten juce falio? Obnovio povredu?

Kaze nam el prezidente: Kompletna sezona ova sezona je dosta specifična za Crvenu zvezdu. Mi smo došli do promene trenera vrlo brzo zato što su loše urađeni određeni skautinzi i formiranje ekipe.

Edited by assignment
  • Haha 1
Posted

Pa je novi izdominirao sa Topic, Smart i Gilespi.

Sve po zaslugama kad skartiras najboljeg trenera koji nije osetio losu sezonu.

Nedovic mora biti bivsi jer mu je mindset pickast, a Teo jer je nesposoban da odigra pola sezone. To se opet nece desiti i sl sezona je u qrcu. 

Umesto da platimo i damo uloge par mladih momaka iz Mege, mi se nadamo da ce ovi izlapeli kosarkasi proigrati na kraju karijere. To trener ako dozvoli za sl sezonu, nek pakuje kofere pa nek dovede karalimpija opet..i resi me bilo koje nade. 

Sve u svemu, odavno se zna da su jedini takmicarski mecevi za nas u PO ABA, napravice gazda atmosferu linca da navijacima bude milo.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Marco Cake said:

Nedovic mora biti bivsi jer mu je mindset pickast, a Teo jer je nesposoban da odigra pola sezone. 

valjda je jasno (bar sam mislio da jeste) kako teokratija nije igrao od kupa do sinoc, iz predostroznosti, posto nije bilo bitnih tekmi izmedju.

milosu se nema ama bas nista zameriti (naprotiv), bilo na temu igre, zalaganja ili zdravlja; pri cemu je projektovan da bude backup od 10ak minuta projektovanom nosiocu ekipe i da igra jos 5-6-7min u paru sa njim ili nekim drugim ballhandlerom.

tako da, nije lepo ( :

• +1 2
Posted
7 hours ago, Božo Crveni said:

Nikako da mi se ispuni želja da istovremeno na parketu bude petorka: Romario-Ljudina-Despot-Nežni-Dizzy i sastavi barem 6-7 minuta. Radonja bi tako i počinjao utakmice, garant.

Ko su Romario i Nežni?

Posted (edited)

Jago i Ilić ( Nežni Dalibor) verovatno 

Ubacivali bi 10 poena na 40 minuta, 7 Jago i Lazić jedna trojka iz ćoška

Edited by Heaviside
  • +1 1
Posted
21 minutes ago, Heaviside said:

Jago i Ilić ( Nežni Dalibor) verovatno 

Ubacivali bi 10 poena na 40 minuta, 7 Jago i Lazić jedna trojka iz ćoška

pff, kidali bi tranzišn

• +1 1
Posted

Aj, evo i Daliboru 2 poena iz tranzišna

• +1 1
Posted
10 hours ago, assignment said:

Kaze nam el prezidente: Kompletna sezona ova sezona je dosta specifična za Crvenu zvezdu. Mi smo došli do promene trenera vrlo brzo zato što su loše urađeni određeni skautinzi i formiranje ekipe.

Jel imao ko da ga pita u cemu se razlikuje ova sezona u odnosu na predhodnu sozonu i svih ostalih u euroligi.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...