Dankan Ajdaho Posted March 20 Posted March 20 Utisak utakmice je koliko siroti Dizzy nema pojma. Čak i ne mogu da se ljutim na njega jer čovek jednostavno ne zna ništa.
Milošica Posted March 20 Posted March 20 6 minutes ago, ducca said: Dočekasmo 30. kolo da Milutin zakopča neko dugme na šulji. Foliranje pred Lafajet 2
Dankan Ajdaho Posted March 20 Posted March 20 Polovinom oktobra primao sam opklade za 14-16. mesto. Koliko sam samo preoptimističan bio.
Dankan Ajdaho Posted March 20 Posted March 20 Jbg, ljubav prema klubu me je navela na maloumne stavove, tj da možemo da osvojimo nešto sem tri zadnja mesta.
Heaviside Posted March 20 Posted March 20 (edited) Ja sam se ladno naložio u jednom trenutku, tamo pred duplo kolo protiv Asvela i Milana. Čak me je držalo i malo posle toga jer smo dobili u Milanu. Vota mistejka tu mejka. Baš loša sezona. Bar da su Teo i Topić bili duže zdravi pa da se uživa u tome. Potpis i produžetak Bolmboja su jedine svetle tačke. Na leto očekujem opet 6-7 novih igrača i otkaz treneru ako ne startujemo dobro. Edited March 20 by Heaviside
kud u maglu Simoviću Posted March 20 Posted March 20 9 minutes ago, Heaviside said: i otkaz treneru ako ne startujemo dobro. neće to sfero dočekati
Heaviside Posted March 20 Posted March 20 Just now, kud u maglu Simoviću said: neće to sfero dočekati neće ga Ćoki oterati nakon ABA titule 4 2 1
kud u maglu Simoviću Posted March 20 Posted March 20 abitna je aba sfero deluje kao pametan čovek, i kao takav je mogao za ovih desetak meseci da provali sa kim ima posla pri tom mi je nebojša poslednji na listi, dozet i onaj bradati klaun pa tek onda predsednik kopaće sfero i rukama i nogama da zapali odavde po završetku sezone bez obzira na abu 1
Ratamahatta Posted March 20 Posted March 20 Teo pika basket da ima cime da se zanima dok se razvodi, mi smo vece ladjenje jaja od Gran Kanarije
Heaviside Posted March 20 Posted March 20 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: abitna je aba sfero deluje kao pametan čovek, i kao takav je mogao za ovih desetak meseci da provali sa kim ima posla pri tom mi je nebojša poslednji na listi, dozet i onaj bradati klaun pa tek onda predsednik kopaće sfero i rukama i nogama da zapali odavde po završetku sezone bez obzira na abu Ćokiju je itekako bitna aba Sfero ima ugovor i mislim da će ostati da pokuša da uradi nešto u Evroligi, ako uopšte bude Evrolige za nas. Bio je bez posla i sada se opet nije proslavio i teško da bi mogao da nađe drugi evroligaški angažman. Drugo, lik je grk, formirao se u nakgadnijem okruženju nakon srpskog. Treće, kad je Duško koji je sigurno još bolje znao sa kime ime posla ostao, zašto ne bi i Sfero.
kud u maglu Simoviću Posted March 20 Posted March 20 nebitan je ćoki, ne pričam o njemu već o sferopulosu, za koga je pitanje da li je uopšte evroligaški kalibar. duško je ostao i prošao je kako je prošao, to vrlo dobro zna i grk nije on trener za zvezdu 2 2
Recommended Posts