Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Hoce izdrzati Keba do finala ABA?

Posted

Utisak utakmice je koliko siroti Dizzy nema pojma. Čak i ne mogu da se ljutim na njega jer čovek jednostavno ne zna ništa.

Posted
6 minutes ago, ducca said:

Dočekasmo 30. kolo da Milutin zakopča neko dugme na šulji.

Foliranje pred Lafajet 

• Haha 2
Posted

Koja je ovo sramota.  Mrljav i nikakav tim.

Posted

Polovinom oktobra primao sam opklade za 14-16. mesto. Koliko sam samo preoptimističan bio.

Posted

neki bi rekli fijasko sezona :fantom:

Posted

I inače ti svaki post odiše nepodnošljivim optimizmom.

• Haha 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Jbg, ljubav prema klubu me je navela na maloumne stavove, tj da možemo da osvojimo nešto sem tri zadnja mesta.

Posted (edited)

Ja sam se ladno naložio u jednom trenutku, tamo pred duplo kolo protiv Asvela i Milana. Čak me je držalo i malo posle toga jer smo dobili u Milanu. Vota mistejka

tu mejka. Baš loša sezona. Bar da su Teo i Topić bili duže zdravi pa da se uživa u tome. Potpis i produžetak Bolmboja su jedine svetle tačke. Na leto očekujem opet 6-7 novih igrača i otkaz treneru ako ne startujemo dobro. 

Edited by Heaviside
Posted
9 minutes ago, Heaviside said:

i otkaz treneru ako ne startujemo dobro. 

neće to sfero dočekati

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

neće to sfero dočekati

neće ga Ćoki oterati nakon ABA titule

• +1 4
  • Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

abitna je aba

sfero deluje kao pametan čovek, i kao takav je mogao za ovih desetak meseci da provali sa kim ima posla

pri tom mi je nebojša poslednji na listi, dozet i onaj bradati klaun pa tek onda predsednik

kopaće sfero i rukama i nogama da zapali odavde po završetku sezone bez obzira na abu

• Haha 1
Posted

Teo pika basket da ima cime da se zanima dok se razvodi, mi smo vece ladjenje jaja od Gran Kanarije 

Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

abitna je aba

sfero deluje kao pametan čovek, i kao takav je mogao za ovih desetak meseci da provali sa kim ima posla

pri tom mi je nebojša poslednji na listi, dozet i onaj bradati klaun pa tek onda predsednik

kopaće sfero i rukama i nogama da zapali odavde po završetku sezone bez obzira na abu

Ćokiju je itekako bitna aba
Sfero ima ugovor i mislim da će ostati da pokuša da uradi nešto u Evroligi, ako uopšte bude Evrolige za nas. Bio je bez posla i sada se opet nije proslavio i teško da bi mogao da nađe drugi evroligaški angažman. Drugo, lik je grk, formirao se u nakgadnijem okruženju nakon srpskog. Treće, kad je Duško koji je sigurno još bolje znao sa kime ime posla ostao, zašto ne bi i Sfero.

Posted

nebitan je ćoki, ne pričam o njemu već o sferopulosu, za koga je pitanje da li je uopšte evroligaški kalibar. duško je ostao i prošao je kako je prošao, to vrlo dobro zna i grk

nije on trener za zvezdu

• -1 2
  • Tužno 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...