Valk Posted March 20 Posted March 20 1 minute ago, MiddleClass said: Sramotno koliko sudije nemaju pojma Realno. Aj što će nas dobiti na kvalitet i trojkašenje, ali baš ne moraju ovi da nas pokopavaju greškama u odlukama. 1
MiddleClass Posted March 20 Posted March 20 Cijelu trecu su igrali sa 3 faula, cijelu cetvrtu igraju sa 4. Bravo Nedara
Ratamahatta Posted March 20 Posted March 20 (edited) E, sad posle daj mauta Ivana Jordan da otpeva nesto, pa onda gubimo loptu i pravimo nesportsku, pa neko baci Nokiu 3310 na teren edit: Pa dobro, pogodio sam nesto, nije Hanga hteo da bude seljak i da lomi cojka s ledja Edited March 20 by Ratamahatta 1
sigurnost Posted March 20 Posted March 20 Klasični Nemanja. O da li ćeš ikada postati Nedović mali veseljače? 5
kralj Posted March 20 Posted March 20 Hajlajt utakmice je kad ih je Teo na klupi okupio da im kaže da je ostavio sto u Lafajetu i da ne dolaze sa ribama. 7
Ratamahatta Posted March 20 Posted March 20 Kako volim ovo svoje parce mozga koje me nagoni da gledam ovo umesto rijalitija zarad katarze i regulacije spiritualnih otpadnih voda 1 1
Valk Posted March 20 Posted March 20 6 minutes ago, Ratamahatta said: Kako volim ovo svoje parce mozga koje me nagoni da gledam ovo umesto rijalitija zarad katarze i regulacije spiritualnih otpadnih voda Ja se uopšte ne nerviram jer nije ni za očekivati bilo da se vadimo protiv Panatinaikosa nakon brainfartova sa Asvelom, Albom i društvom. Tekma gde se vratio Teo, Ilić bio okej, Davidovac zaličio na košarkaša... Jebi ga, to je što je, puna kapa. 1
Ratamahatta Posted March 20 Posted March 20 Ni ja se ne nerviram, iskustvo je kao da sam gledao Huventud - London Tauers Milutin i Rade zamenili kosulje kao likuse u drugom srednje
ducca Posted March 20 Posted March 20 Dočekasmo 30. kolo da Milutin zakopča neko dugme na šulji. Plus Davidovac zacementirao mesto na OI, šta još čovek može da traži večeras 1
Recommended Posts