Ratamahatta Posted March 20 Posted March 20 Mitoglu se konsultuje s Dedom kod koga da vozi kola na tehnicki 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted March 20 Posted March 20 2 minutes ago, goofs said: Ovo je česta pojava u mlađim kategorijama jer se igra po školskim salama koje se čiste dva puta godišnje, prvog septembra i za Svetoga Savu, pa onda kad ovlažiš đon bolje gripuje za podlogu. Sasvim sigurno nije bilo potrebe za ovim u Areni. Ne znam ali ja ljude koji ližu prste, dlanove i slično, gledam na neki poseban način. Ne kapiram te ljude iskreno u 21.veku 1 1
Valk Posted March 20 Posted March 20 Trebalo bi da se uvede računanje poena u minus, samo zbog Hange. Fali nam Jago dijete. 1
assignment Posted March 20 Posted March 20 Just now, Valkyrie said: Trebalo bi da se uvede računanje poena u minus, samo zbog Hange. Fali nam Jago dijete. A ko bi to zamislio na početku sezone sa sve Šabazom u timu... Dobar je mali... 1
Ratamahatta Posted March 20 Posted March 20 Komentator pizdi zbog prekida, nece stici da uplati Argentince od 23h
Ratamahatta Posted March 20 Posted March 20 Sad jos i daj maut da uzme neko, evo jos minut i obarena jaja sto sam pristavio kad su poceli da gledaju 1
assignment Posted March 20 Posted March 20 4 minutes ago, napadaj said: Dobar ovaj anti-EU, anti-NATO barjak. Da, čak i upadljiv, mora pukne neka kazna
Recommended Posts