Ratamahatta Posted March 15 Posted March 15 16 hours ago, Nikodije said: Ova zalizana grčka pudlica verovatno neće biti tako jak mamac. 1 7
sigurnost Posted March 15 Posted March 15 7 hours ago, Milošica said: Teo, Jago, Maodo Lo Lojd, Nedović Gidra, Dobrić Kalina, Deda Bolomboj, Kaboklo, Plavšić A gde Baba?
Lord Stef Posted March 15 Posted March 15 Cekaj bre, sta na kraju znaci "impresivna fraktura kurac palac" nista nisam razumeo, koju kost je slomio Jago?
Lord Stef Posted March 15 Posted March 15 15 minutes ago, kralj said: Pa tu kurac palac. E fala ti onoliko nemam pojma, danas po raznim vestima pominju i ovo i ono, ja sam prvo mislio hrskavica, ono, klasican lom nosa, par nedelja i maska Zoroa, posle vidim pominje se i kraj sezone... @Heaviside tebi fala neironicno
kralj Posted March 15 Posted March 15 18 minutes ago, Lord Stef said: E fala ti onoliko nemam pojma, danas po raznim vestima pominju i ovo i ono, ja sam prvo mislio hrskavica, ono, klasican lom nosa, par nedelja i maska Zoroa, posle vidim pominje se i kraj sezone... @Heaviside tebi fala neironicno Praštaj, zicer 😉 Inače kod Leskovčana gost naš pomoćnik Andrea Pirlo. Probao sam dvadesetak minuta... majko mila koji smarač. Sa Mutom bismo otišli na F4.
Eleniko Posted March 15 Posted March 15 1 hour ago, kralj said: Sverin pomoćnik kosijaner. ma znam o kome pričate nego me zanima ko je i šta je, zar njega nije doveo još drakula
Eleniko Posted March 15 Posted March 15 https://www.danas.rs/sport/sferopulos-nemam-sta-da-zamerim-igracima/ Gospodin trener, sa velikim G --Čestitam Makabiju na pobedi, ali i našim igračima, borili su se žestoko iako su izgbili. Nemam šta da im zamerim na borbenom duhu. 4
Heaviside Posted March 15 Posted March 15 2 hours ago, kralj said: Sverin pomoćnik kosijaner. Njegov rođeni brat Veljko je bio kod Mileta u podkastu. Pominjao ga je i Miličić sad isto kod Mileta kao kapitena i najboljeg igrača kadetskog evropskog prvenstva. Dobri su igrali obojica kao klinci mada ih je gurao dosta ćale. Van terena arogantni smarači, ovaj mlađi koji je bio kod Mileta je i dalje, starijeg nisam slušao. 1
kralj Posted March 16 Posted March 16 Veljka se dobro sećam, na ovoga sam skroz zaboravio. Ovde i nije bi nešto nadmen, samo dosadan.
Recommended Posts