Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted
16 hours ago, Nikodije said:

Ova zalizana grčka pudlica verovatno neće biti tako jak mamac.

svero.png

• +1 1
  • Haha 7
Posted
7 hours ago, Milošica said:

Teo, Jago, Maodo Lo

Lojd, Nedović

Gidra, Dobrić

Kalina, Deda

Bolomboj, Kaboklo, Plavšić

A gde Baba?

Posted

Cekaj bre, sta na kraju znaci "impresivna fraktura kurac palac" nista nisam razumeo, koju kost je slomio Jago? 

Posted

Pa tu kurac palac.

• Haha 4
Posted

Na licu, donji deo čela po sredini valjda

• Hvala 1
Posted
15 minutes ago, kralj said:

Pa tu kurac palac.

E fala ti onoliko :D nemam pojma, danas po raznim vestima pominju i ovo i ono, ja sam prvo mislio hrskavica, ono, klasican lom nosa, par nedelja i maska Zoroa, posle vidim pominje se i kraj sezone...

@Heaviside tebi fala neironicno :D 

Posted
18 minutes ago, Lord Stef said:

E fala ti onoliko :D nemam pojma, danas po raznim vestima pominju i ovo i ono, ja sam prvo mislio hrskavica, ono, klasican lom nosa, par nedelja i maska Zoroa, posle vidim pominje se i kraj sezone...

@Heaviside tebi fala neironicno :D 

Praštaj, zicer 😉

Inače kod Leskovčana gost naš pomoćnik Andrea Pirlo. Probao sam dvadesetak minuta... majko mila koji smarač. Sa Mutom bismo otišli na F4.

Posted

Sverin pomoćnik kosijaner.

Posted
1 hour ago, kralj said:

ma znam o kome pričate nego me zanima ko je i šta je, zar njega nije doveo još drakula

Posted

Milina je u 2024. imati Kebu za sefa 

Posted

moze li se jos registrovati igrace za ABA?

Posted
2 hours ago, kralj said:

Njegov rođeni brat Veljko je bio kod Mileta u podkastu. Pominjao ga je i Miličić sad isto kod Mileta kao kapitena i najboljeg igrača kadetskog evropskog prvenstva. Dobri su igrali obojica kao klinci mada ih je gurao dosta ćale. Van terena arogantni smarači, ovaj mlađi koji je bio kod Mileta je i dalje, starijeg nisam slušao.

• Hvala 1
Posted

Veljka se dobro sećam, na ovoga sam skroz zaboravio. Ovde i nije bi nešto nadmen, samo dosadan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...