Nikodije Posted March 15 Posted March 15 ...i ovo za Topića je baš velika šteta. Gledanje njega u EL dalo bi smisao ovoj propaloj sezoni 1
Filozof manijak Posted March 15 Posted March 15 Da nije matori Top odlučio da tankuje polusezonu i sačuva sina za draft (ne rizikuje)?
Moća Posted March 15 Posted March 15 Top je povredio ligamente i prvo su mislili da je potrebna operacija sto bi automatski znacilo dugacku pauzu. Medjutim posle dodatnih pregleda ustanovili su da mozda moze da prodje bez operavije i sada se radi rehabilitacija dok se ne oseti potpuno zdravim. Ako se vrati vrati a ne da ga pritiskaju da se vrati nespreman i sjebe sve. 1 1
assignment Posted March 15 Posted March 15 2 minutes ago, MiddleClass said: Jel dobio Kolson nesportsku u duelu sa Jagom? Ma jeste, ali tek nakon Sferovog celendza Kao da je neka uteha, izgubili smo ga verovatno do kraja sezone....
hrkljush boys_2 Posted March 15 Posted March 15 (edited) Sta je u pitanju kod povrede sa Yagom? Edited March 15 by hrkljush boys_2
kralj Posted March 15 Posted March 15 16 minutes ago, Moća said: Top je povredio ligamente i prvo su mislili da je potrebna operacija sto bi automatski znacilo dugacku pauzu. Medjutim posle dodatnih pregleda ustanovili su da mozda moze da prodje bez operavije i sada se radi rehabilitacija dok se ne oseti potpuno zdravim. Ako se vrati vrati a ne da ga pritiskaju da se vrati nespreman i sjebe sve. Ma naravno, neka zaleči po cenu da ne zaigra minut. Prošlo je dva i po meseca, Mislim da će brzo na teren. Ako ne bude zaigrao čuvajući se za NBA, znači da ima garanciju tima koji mu po svemu odgovara.
kralj Posted March 15 Posted March 15 (edited) 3 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Sta je u pitanju kod povrede sa Yagom? Fraktura prednjeg zida sinusa je formulacija. Sinoć sam guglao. Videlo se odmah da je gadno. https://simptomi.rs/bolesti/16-hirurgija-sa-ortopedijom/2933-povrede-frontobazalne-regije Edited March 15 by kralj 1 1 1
uini Posted March 15 Posted March 15 4 minutes ago, kralj said: Ako ne bude zaigrao čuvajući se za NBA, znači da ima garanciju tima koji mu po svemu odgovara. ja sam cuo da ima neka usmena uverenja; i bas mislim suprotno, da ce zaigrati u plej ofu ako je to tacno, naravno, pod uslovom da je sve u milimetar okej.
kralj Posted March 15 Posted March 15 (edited) I ja mislim da će zaigrati, ali ako ne zaigra i preventivno čeka draft, 100% ima garanciju. Edit: Samo usmena uverenja i može da ima. Edited March 15 by kralj 1
Dankan Ajdaho Posted March 15 Posted March 15 14 hours ago, assignment said: Kada se povredio Nedović? Kada se rodio. 6
Dankan Ajdaho Posted March 15 Posted March 15 1 hour ago, Nikodije said: Ne zna se. Kao što se nikad ništa ne zna kada su povrede naših igrača u pitanju. Kada ga pitaju o povređenim igračima Svero™ kaže "medicinska služba mi kaže da nisu spremni i da ne znaju kada će biti" i to je to Verujem da nikada niko u istoriji sporta nije imao gori medicinski tim.
Milošica Posted March 15 Posted March 15 Teo, Jago, Maodo Lo Lojd, Nedović Gidra, Dobrić Kalina, Deda Bolomboj, Kaboklo, Plavšić
Recommended Posts