Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

...i ovo za Topića je baš velika šteta. Gledanje njega u EL dalo bi smisao ovoj propaloj sezoni

• +1 1
Posted

Da nije matori Top odlučio da tankuje polusezonu i sačuva sina za draft (ne rizikuje)?

Posted

Top je povredio ligamente i prvo su mislili da je potrebna operacija sto bi automatski znacilo dugacku pauzu. Medjutim posle dodatnih pregleda ustanovili su da mozda moze da prodje bez operavije i sada se radi rehabilitacija dok se ne oseti potpuno zdravim. Ako se vrati vrati a ne da ga pritiskaju da se vrati nespreman i sjebe sve.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Jel dobio Kolson nesportsku u duelu sa Jagom?

Posted
2 minutes ago, MiddleClass said:

Jel dobio Kolson nesportsku u duelu sa Jagom?

Ma jeste, ali tek nakon Sferovog celendza

Kao da je neka uteha, izgubili smo ga verovatno do kraja sezone....

Posted (edited)

Sta je u pitanju kod povrede sa Yagom?

Edited by hrkljush boys_2
Posted
16 minutes ago, Moća said:

Top je povredio ligamente i prvo su mislili da je potrebna operacija sto bi automatski znacilo dugacku pauzu. Medjutim posle dodatnih pregleda ustanovili su da mozda moze da prodje bez operavije i sada se radi rehabilitacija dok se ne oseti potpuno zdravim. Ako se vrati vrati a ne da ga pritiskaju da se vrati nespreman i sjebe sve.

Ma naravno, neka zaleči po cenu da ne zaigra minut.

Prošlo je dva i po meseca, Mislim da će brzo na teren. Ako ne bude zaigrao čuvajući se za NBA, znači da ima garanciju tima koji mu po svemu odgovara.

Posted
4 minutes ago, kralj said:

Ako ne bude zaigrao čuvajući se za NBA, znači da ima garanciju tima koji mu po svemu odgovara.

ja sam cuo da ima neka usmena uverenja; i bas mislim suprotno, da ce zaigrati u plej ofu ako je to tacno, naravno, pod uslovom da je sve u milimetar okej.

Posted (edited)

I ja mislim da će zaigrati, ali ako ne zaigra i preventivno čeka draft, 100% ima garanciju.

Edit: Samo usmena uverenja i može da ima.

Edited by kralj
  • +1 1
Posted
14 hours ago, assignment said:

Kada se povredio Nedović?

Kada se rodio.

• Haha 6
Posted
1 hour ago, Nikodije said:

Ne zna se. Kao što se nikad ništa ne zna kada su povrede naših igrača u pitanju.

Kada ga pitaju o povređenim igračima  Svero™ kaže "medicinska služba mi kaže da nisu spremni i da ne znaju kada će biti" i to je to

Verujem da nikada niko u istoriji sporta nije imao gori medicinski tim.

Posted
5 minutes ago, sigurnost said:

image.thumb.png.d614d30a1cea644ad9f1df50b33bc2ea.png

Jel mu ovo riba objavila? :D

Posted

Teo, Jago, Maodo Lo

Lojd, Nedović

Gidra, Dobrić

Kalina, Deda

Bolomboj, Kaboklo, Plavšić

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...