Nikodije Posted March 14 Posted March 14 Just now, Heaviside said: Jedine promene koju su moguće je da se taj trio fantastiko još više umeša u selekciju nego što je to bio slučaj kod Duška i Radonje. Šanse da Sfero završi sledeću sezonu na klupi su minimalne. Koje crno završavanje sezone, oteraće ga posle 5.kola i na njega svaliti krivicu zbog loše selekcije. Još ovaj mučeni Smart kojeg je Sfero iskopao iz tmina i dubina g lige ispade bolje pojačanje od svega što je trio letos doveo. 1
kralj Posted March 14 Posted March 14 Sad videh da je Sfero govorio o povređenima, samo od veselog Topa, ni traga ni glasa.
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 jednoga dana kad vas ne bude mrzelo da mi nacrtate kako i zašto je radonjić bolji trener od sferopulosa samo bez lokalizama, čisto košarkaški gledao sam radonjića svih zvezdinih EL godina, svačega sam se nagledao i dosta mi ga je za tri života. sem kad pije dojč i šeta lagota po njegoševoj tad smo na ljubim ruke komšija 1 1 2
Nikodije Posted March 14 Posted March 14 7 minutes ago, Eleniko said: putuj igumane ne brigaj moju brigu vi to sigurno niste srećno u berlinu Harperovi stihovi su Jesenjin za ovu bijedu. Klub je pukao na svim nivoima, pa tako i po kvalitetu forumske poezije. 2 1
Nikodije Posted March 14 Posted March 14 2 minutes ago, Eleniko said: sem kad pije dojč i šeta lagota po njegoševoj tad smo na ljubim ruke komšija Ja ga sreo jednom kod Hrama za vreme korone, zaobišao me u luku od 16 metara. Poštovao je mere zaštite kao što poštuje osnovne košarkaške postulate. Pametnom dosta. 3
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 jebem mu miša, pakao to je za do kraja sezone najmanje koga da uzmemo da nam prevodi loptu preko pola i daje 20 koševa protiv grobosa 1
Marco Cake Posted March 14 Posted March 14 16 minutes ago, Eleniko said: jednoga dana kad vas ne bude mrzelo da mi nacrtate kako i zašto je radonjić bolji trener od sferopulosa samo bez lokalizama, čisto košarkaški gledao sam radonjića svih zvezdinih EL godina, svačega sam se nagledao i dosta mi ga je za tri života. sem kad pije dojč i šeta lagota po njegoševoj tad smo na ljubim ruke komšija Nema sta da si crta jer to ne bi vredelo nista. Covek uzme sve, igra dobro EL i vrati navijacelima veru u klub i tebi treba neko nesto da objasnjava. Sa tobom, Zvezdini navijaci ne razumeju kosarku i tu se nece nista promeniti. Zasto? Pa svako ko ne osvoji EL ce biti los 😅🤣😅🤣 clda li je bolji trener od Sveropulosa?? 🤣😅🤣 pa ne znam to, ali za Zvezdu jeste. Umesto da ustanes kad pomislis o njemu, tebi treba neko da objasnjava zasto je DR za Zvezdu bolji trener od Sveropulosa..😅 a tacno nas trebaju prebaciti u FIBA ligu sampiona..da se ovaj krem navijaca vrati na fudbal. 🫡 1
Nikodije Posted March 14 Posted March 14 (edited) Sveropulos... jel to neko samoinicijativno i jednostrano jednačenje suglasnika po zvučnosti? Edited March 14 by Nikodije 3
Heaviside Posted March 14 Posted March 14 34 minutes ago, Nikodije said: Koje crno završavanje sezone, oteraće ga posle 5.kola i na njega svaliti krivicu zbog loše selekcije. Još ovaj mučeni Smart kojeg je Sfero iskopao iz tmina i dubina g lige ispade bolje pojačanje od svega što je trio letos doveo. Ma de je bolji od Tea, Bolomboja, Gidre… za Sfera se slažem da će mu se mešati u selekciji i oterati ako loše počnemo sezonu
copkillah Posted March 14 Posted March 14 51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: brt šta bi bilo da te stvarno ne boli ne smem ni da zamislim ako ponovi to sebi dovoljan broj puta, postaće istina kao i gomila drugih besmislica koje piše 1
red star forever Posted March 15 Posted March 15 Stvarno šta je sa Topićem, po mom sjećanju trebao je odavno da se priključi timu?
Nikodije Posted March 15 Posted March 15 1 hour ago, red star forever said: Stvarno šta je sa Topićem, po mom sjećanju trebao je odavno da se priključi timu? Ne zna se. Kao što se nikad ništa ne zna kada su povrede naših igrača u pitanju. Kada ga pitaju o povređenim igračima Svero™ kaže "medicinska služba mi kaže da nisu spremni i da ne znaju kada će biti" i to je to
Recommended Posts