Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

Just now, Heaviside said:

Jedine promene koju su moguće je da se taj trio fantastiko još više umeša u selekciju nego što je to bio slučaj kod Duška i Radonje. Šanse da Sfero završi sledeću sezonu na klupi su minimalne. 

Koje crno završavanje sezone, oteraće ga posle 5.kola i na njega svaliti krivicu zbog loše selekcije.

Još ovaj mučeni Smart kojeg je Sfero iskopao iz tmina i dubina g lige ispade bolje pojačanje od svega što je trio letos doveo.

Sad videh da je Sfero govorio o povređenima, samo od veselog Topa, ni traga ni glasa.

jednoga dana kad vas ne bude mrzelo

da mi nacrtate kako i zašto je radonjić bolji trener od sferopulosa

samo bez lokalizama, čisto košarkaški

gledao sam radonjića svih zvezdinih EL godina, svačega sam se nagledao

i dosta mi ga je za tri života.

sem kad pije dojč i šeta lagota po njegoševoj

tad smo na ljubim ruke komšija

7 minutes ago, Eleniko said:

putuj igumane

ne brigaj moju brigu

vi to sigurno niste

srećno u berlinu

Harperovi stihovi su Jesenjin za ovu bijedu. Klub je pukao na svim nivoima, pa tako i po kvalitetu forumske poezije.

2 minutes ago, Eleniko said:

Ja ga sreo jednom kod Hrama za vreme korone, zaobišao me u luku od 16 metara. Poštovao je mere zaštite kao što poštuje osnovne košarkaške postulate. Pametnom dosta.

vratimo se na istinu

jebem mu miša, pakao

to je za do kraja sezone najmanje

koga da uzmemo da nam prevodi loptu preko pola

i daje 20 koševa

protiv grobosa

16 minutes ago, Eleniko said:

jednoga dana kad vas ne bude mrzelo

da mi nacrtate kako i zašto je radonjić bolji trener od sferopulosa

samo bez lokalizama, čisto košarkaški

gledao sam radonjića svih zvezdinih EL godina, svačega sam se nagledao

i dosta mi ga je za tri života.

Nema sta da si crta jer to ne bi vredelo nista. Covek uzme sve, igra dobro EL i vrati navijacelima veru u klub i tebi treba neko nesto da objasnjava. Sa tobom, Zvezdini navijaci ne razumeju kosarku i tu se nece nista promeniti. Zasto? Pa svako ko ne osvoji EL ce biti los 😅🤣😅🤣 clda li je bolji trener od Sveropulosa?? 🤣😅🤣 pa ne znam to, ali za Zvezdu jeste.

Umesto da ustanes kad pomislis o njemu, tebi treba neko da objasnjava zasto je DR za Zvezdu bolji trener od Sveropulosa..😅 a tacno nas trebaju prebaciti u FIBA ligu sampiona..da se ovaj krem navijaca vrati na fudbal. 🫡

Sveropulos... jel to neko samoinicijativno i jednostrano jednačenje suglasnika po zvučnosti?

Edited by Nikodije

- Kako se zove ciganski mega market?

- Svero

Hahahahaha

34 minutes ago, Nikodije said:

Koje crno završavanje sezone, oteraće ga posle 5.kola i na njega svaliti krivicu zbog loše selekcije.

Još ovaj mučeni Smart kojeg je Sfero iskopao iz tmina i dubina g lige ispade bolje pojačanje od svega što je trio letos doveo.

Ma de je bolji od Tea, Bolomboja, Gidre… 

za Sfera se slažem da će mu se mešati u selekciji i oterati ako loše počnemo sezonu

51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

brt šta bi bilo da te stvarno ne boli

ne smem ni da zamislim

ako ponovi to sebi dovoljan broj puta, postaće istina

kao i gomila drugih besmislica koje piše

Stvarno šta je sa Topićem, po mom sjećanju trebao je odavno da se priključi timu?

1 hour ago, red star forever said:

Stvarno šta je sa Topićem, po mom sjećanju trebao je odavno da se priključi timu?

Ne zna se. Kao što se nikad ništa ne zna kada su povrede naših igrača u pitanju.

Kada ga pitaju o povređenim igračima  Svero™ kaže "medicinska služba mi kaže da nisu spremni i da ne znaju kada će biti" i to je to

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout