Nikodije Posted March 14 Posted March 14 Ništa ne zameram igračima, bore se koliko mogu. 16. mesto je realnost i to je ok. Pitanje je da li će na leto opet Čović, Dozet i Bagzi da sastavljaju tim ili će doći do nekih promena u tom smislu. Strepnja mi je dublja od nade. 2
kralj Posted March 14 Posted March 14 Ako dovedu Kalinu, nek rade šta hoće. Odgledao sam drugo poluvreme protiv kkp, čovek je na svakoj lopti, sve krpi i čita.
Nikodije Posted March 14 Posted March 14 Ne znam zašto bi Kalina opet dolazio, al videćemo. Možda mu ponude neke bolesne pare pa zato. Mada generalno ovo je kurčina od kluba na svim nivoima. Žao mi je što su moji a ne od nekog mog neprijatelja 1
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 10 minutes ago, kralj said: Ako dovedu Kalinu, nek rade šta hoće. Odgledao sam drugo poluvreme protiv kkp, čovek je na svakoj lopti, sve krpi i čita. srećom nisi gledao prvo, ludi aleksa je dao mislim 19 od toga većinu preko njega. decu mu je pravio.
kralj Posted March 14 Posted March 14 Ako se prošli put vratio u onaj krater od tima, može vala i sad. Nemam racionalnu nadu, uzdam se da je momak malo na svoju ruku.
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 7 minutes ago, Nikodije said: Ne znam zašto bi Kalina opet dolazio, al videćemo. Možda mu ponude neke bolesne pare pa zato. Mada generalno ovo je kurčina od kluba na svim nivoima. Žao mi je što su moji a ne od nekog mog neprijatelja sreća da su susjedi /bitno/ bolji. mi barem poznajemo sami sebe i znamo na čemu se, oni se i sada lože. bukvalno za posmatranje. na trenutak sam večeras pomislio da mi ih je žao kada sam video kako su izdušili na kraju, zapravo me boli qrac.
Nikodije Posted March 14 Posted March 14 1 minute ago, kralj said: Ako se prošli put vratio u onaj krater od tima, može vala i sad. Nemam racionalnu nadu, uzdam se da je momak malo na svoju ruku. Prošli put je tu bio Radonja, on je sam to naveo kao ključni razlog povratka. Ova zalizana grčka pudlica verovatno neće biti tako jak mamac.
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 1 minute ago, kralj said: Ako se prošli put vratio u onaj krater od tima, može vala i sad. Nemam racionalnu nadu, uzdam se da je momak malo na svoju ruku. od robije se beži što dalje koliko te noge nose, naročito ako ne igraš za panterove pare.
Nikodije Posted March 14 Posted March 14 1 minute ago, Eleniko said: od robije se beži što dalje koliko te noge nose, naročito ako ne igraš za panterove pare. Igrači kkp su dosegli neki nadnaravni zen nivo s obzirom da niko od njih još nije nabo rumenog psihopatu
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 Just now, Nikodije said: Igrači kkp su dosegli neki nadnaravni zen nivo s obzirom da niko od njih još nije nabo rumenog psihopatu ko zna šta ćemo jednog dana čitati o ovom timu i sezoni kkp, napisao bi živ nisam da me kao što sam već rekao ne boli q
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted March 14 Popular Post Posted March 14 3 hours ago, Eleniko said: sfero bog trenerstva grobari bi imali više pobeda od reala da ih ovakav šef struke vodi 1 hour ago, Eleniko said: naravno, prvo vi uradite nešto lepo za nas. prošle godine nam ni hvala niste rekli što smo vas gurnuli u top8 11 minutes ago, Eleniko said: srećom nisi gledao prvo, ludi aleksa je dao mislim 19 od toga većinu preko njega. decu mu je pravio. 9 minutes ago, Eleniko said: sreća da su susjedi /bitno/ bolji. mi barem poznajemo sami sebe i znamo na čemu se, oni se i sada lože. bukvalno za posmatranje. na trenutak sam večeras pomislio da mi ih je žao kada sam video kako su izdušili na kraju, zapravo me boli qrac. 8 minutes ago, Eleniko said: od robije se beži što dalje koliko te noge nose, naročito ako ne igraš za panterove pare. 4 minutes ago, Eleniko said: ko zna šta ćemo jednog dana čitati o ovom timu i sezoni kkp, napisao bi živ nisam da me kao što sam već rekao ne boli q brt šta bi bilo da te stvarno ne boli ne smem ni da zamislim 2 7 2
Heaviside Posted March 14 Posted March 14 28 minutes ago, Nikodije said: Ništa ne zameram igračima, bore se koliko mogu. 16. mesto je realnost i to je ok. Pitanje je da li će na leto opet Čović, Dozet i Bagzi da sastavljaju tim ili će doći do nekih promena u tom smislu. Strepnja mi je dublja od nade. Jedine promene koju su moguće je da se taj trio fantastiko još više umeša u selekciju nego što je to bio slučaj kod Duška i Radonje. Šanse da Sfero završi sledeću sezonu na klupi su minimalne. 1
Valk Posted March 14 Posted March 14 (edited) 5 minutes ago, kralj said: Ima li vesti šta nam je Sjagom? Potres mozga, odvezli ga u bolnicu valjda. „Jago je trenutno u bolnici, po svemu sudeći ima lakši potres mozga, ali smo naravno odlučili da obavimo detaljne preglede“. Sfero na kzn Edited March 14 by Valkyrie 1
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: brt šta bi bilo da te stvarno ne boli ne smem ni da zamislim putuj igumane ne brigaj moju brigu vi to sigurno niste srećno u berlinu 1
Recommended Posts