Valk Posted March 7 Posted March 7 Dok trepneš, osam razlike. Jebo nas ko nas napravio. Nemanja polako ali izvesno gubi moju podršku, do sada sam bila malo slaba na njega i jer liči na mog brata ali sve su šanse da to nije dovoljno. 1 1
Shaq Posted March 7 Posted March 7 qrtaz od tima za qrtaz od igre.. samo jos jedna potvrda koliki je robija nemac pojma.. 1
assignment Posted March 7 Posted March 7 Kakva rola Nedovića, kao u zoni sumraka 2 ofanzivnih faulova, tehnička, i sve promašio, od +4 na -8 za dva minuta...
Ratamahatta Posted March 7 Posted March 7 (edited) Bivsi repstativac Srbije - Nevalja Nedovic Da znam da igram kosarku jaja bih dao da me potpisu Valensija ili Monako, zivot iz snova Narandze, more, palme, i Mumbru/Obradovic vicu na mene Edited March 7 by Ratamahatta
Ratamahatta Posted March 7 Posted March 7 Kakav alley-oop, kao dodavanje na plazi u spotu Vlade Georgijeva
hrkljush boys_2 Posted March 7 Posted March 7 Ovaj šupak će samo na bacanjima dostići rekord. Jebo ih rekord.
assignment Posted March 7 Posted March 7 1 minute ago, Shaq said: i grk dosao naduvan, proverava dal je bio faul pri sutu na -10.. Kojih -10?
Recommended Posts