Valk Posted March 7 Posted March 7 3 hours ago, Eleniko said: ako lazarević i lazić odigraju odbranu kako umeju ništa od rekorda Lazić ga šalje kod fizijatra u prvoj četvrtini i on se ne vraća u igru. Ulazi u istoriju kao Nenad Sakić jer je zauvek osakatio pravog Ronalda. 2
Frank Pembleton Posted March 7 Posted March 7 Ali novinarke SK koje priloge počinju "...u ptestonici mode..." Jbte
kud u maglu Simoviću Posted March 7 Posted March 7 48 minutes ago, Valkyrie said: Lazić ga šalje kod fizijatra u prvoj četvrtini i on se ne vraća u igru. Ulazi u istoriju kao Nenad Sakić jer je zauvek osakatio pravog Ronalda. dok se laza opasulji mj će utrpti 16 poena i postaviti rekord
Valk Posted March 7 Posted March 7 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dok se laza opasulji mj će utrpti 16 poena i postaviti rekord Vrlo moguće, win-win, bar da okončamo ovogodišnji el nastup u velikom stilu.
Ratamahatta Posted March 7 Posted March 7 Ja bi volo da Nolova domovina osvoji kad vec mi nismo nizakurac Mnogo dobar tim, samo je Kemba sore thumb tamo, umesto njega da su doveli nesto sto doprinosi... tip-top. Njima cak i da se jedan od tria James, Lloyd, ili onaj crnja centar s dredovima sto mu uvek zaboravim ime povrede, ne bi mnogo patila ekipa. Mnogo su polivalentni™, kad kontas da si dobro, sarane te niotkuda tipovi kao Motejunas ili Uatara ili Hol s 3 alley oopa i 5 ofenzivnih™ skokova u jednoj cetvrtini 1
Valk Posted March 7 Posted March 7 (edited) 10 hours ago, uini said: "Kada igram na poziciji četiri, postoje određene situacije na parketu kada je neophodno da uzmem šut. Koliko god pogađao ili ne pogađao, to su situacije u kojima morate da uzmete šut, iz kornera, iz protoka lopte. U tom trenutku mogu da šutnem ili da je bacim u aut, tako da je bolje da šutnem, možda i uđe. Vežbam na treningu. Sve polazi odatle, pokušavam da uzimam više šuteva, da bi se to prenelo na utakmice. Od toga neće zavisti moja igra i učinak na parketu, mnogo je stvari koje bolje radim i koje su potrebnije ekipi. Trudiću se da njih nastavim da radim na visokom nivou, a ovo je neka sporedna stvar koja može da se desi, a i ne mora". luka m. S obzirom kako je otvorio utakmicu, ova izjava deluje kao čist trol s Lukine strane Rokas upravo izveo ono za šta ga je @Mindaugas Žukauskas prozivao, i to iskamčio na zemljaku Edited March 7 by Valkyrie 2
Frank Pembleton Posted March 7 Posted March 7 Evo sad smo saznali i kako izgleda menadžer od rekordera...
Ratamahatta Posted March 7 Posted March 7 Evo opet u Monakou kao onda protiv komsija™, faul u napadu i priznat kos
Ratamahatta Posted March 7 Posted March 7 (edited) Bas sam hteo da kazem da cemo izdrzati taman dok Hanga ne sidje na keca, ali eto nas i pre toga u jendeku Osovina Hanga - Tobi na 1 i 5 + pretnja spolja u vidu Lazarevica i Smarta, zacinjeno kosarkaskim IQ-om Nemandze Kakva skvadra, Teo i Topara da se lade u komori dok ne bude bitno, a Tobi i Gilespi nek se tuku dole, da sacuvamo Bolom Boya isto od ozljeda Edited March 7 by Ratamahatta
Recommended Posts