Shaq Posted March 7 Posted March 7 neka ga tamo i sledece sezone, ne moraju nista ni da placaju, samo nek preuzmu ugovor.. 1
uini Posted March 7 Posted March 7 "Kada igram na poziciji četiri, postoje određene situacije na parketu kada je neophodno da uzmem šut. Koliko god pogađao ili ne pogađao, to su situacije u kojima morate da uzmete šut, iz kornera, iz protoka lopte. U tom trenutku mogu da šutnem ili da je bacim u aut, tako da je bolje da šutnem, možda i uđe. Vežbam na treningu. Sve polazi odatle, pokušavam da uzimam više šuteva, da bi se to prenelo na utakmice. Od toga neće zavisti moja igra i učinak na parketu, mnogo je stvari koje bolje radim i koje su potrebnije ekipi. Trudiću se da njih nastavim da radim na visokom nivou, a ovo je neka sporedna stvar koja može da se desi, a i ne mora". luka m. 1 4
levi Posted March 7 Posted March 7 8 hours ago, Shaq said: neka ga tamo i sledece sezone, ne moraju nista ni da placaju, samo nek preuzmu ugovor.. svejedno su nam ga uterali, Granka je tu bila jedina koja neće da igra EL
uini Posted March 7 Posted March 7 – on the latest episode of A Quarter with Kyle Hines to learn more about the similarities and differences between the two clubs. Crvena Zvezda fan Dusan Jovanovic 1
kud u maglu Simoviću Posted March 7 Posted March 7 13 minutes ago, uini said: – on the latest episode of A Quarter with Kyle Hines to learn more about the similarities and differences between the two clubs. Crvena Zvezda fan Dusan Jovanovic el si to ti?
uini Posted March 7 Posted March 7 41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: el si to ti? dule veteran, stravinsky lik, ne bih mogao to biti ja. partizanovca ne znam ali je isto super 1
kud u maglu Simoviću Posted March 7 Posted March 7 za ga znam, isto super lik taman da gledam paralelno sa džejmsovim postavljanjem rekorda 1
Eleniko Posted March 7 Posted March 7 ulazimo u istoriju evrolige james će protiv kkcz postaviti rekord 1
Eleniko Posted March 7 Posted March 7 7 minutes ago, uini said: svaka mu cast. pa i nama ako lazarević i lazić odigraju odbranu kako umeju ništa od rekorda
kralj Posted March 7 Posted March 7 10 minutes ago, uini said: svaka mu cast. Svaka mu čast što će igrom slučaja i na krilima promene sistema takmičenja, ni kriv ni dužan prestići 1 Spanulisa.
Ratamahatta Posted March 7 Posted March 7 Koji rekord obara, najvise tvitova medju neosvajacima EL? 2 1
uini Posted March 7 Posted March 7 20 minutes ago, kralj said: Svaka mu čast što će igrom slučaja i na krilima promene sistema takmičenja, ni kriv ni dužan prestići 1 Spanulisa. pa dobro, nije on kriv za promenu a svejedno je vrhunski skorer mnogi vrhunski skoreri iz proslosti sada ne izgledaju narocito impresivno, posto se broj poseda povecao. uglavnom, ne verujem da ce evropska kosark zaboraviti spanulisa zato sto vise nece imati najvise poena ( : 2
Recommended Posts