uini Posted March 5 Posted March 5 29 minutes ago, levi said: mogu i ovi novokomponovani, Partizan, Dubai u stvari tako će morati svi koji hoće da igraju EL ubuduće dubai je u ovom trenutku neka teorija a partizan u ovom trenutku ne može, makar ne ono što je shaq ponudio kao opciju
Shaq Posted March 5 Posted March 5 evans, teo, topic meggi, djuricic, lazic rokas, saranovic kalina, sedikerskis bolomboj, mitrovic, plavsic daleko jeftiniji tim od ovogodisnjeg, koji ima glavu i rep, i koji bi sigurno bio u top8 el..
uini Posted March 5 Posted March 5 ^ nisam gledao ili nisam svestan da sam gledao par igraca (meggi, djuricic, plavsic) ali imajuci u vidu daje ovaj meggi startni bek suter, pretpostavljam da ili parira nedovicevom ucinku od 13-14pts za 20ak mins, feat izuzetan 1na1 prodor i skoro 40% za tri, ili je neki defanzivac opasne klase ili pojma nemam, dovoljno dobar u oba smera kosarke kapiram da su i djuricic i plavsic neki omladinci, slicno kao topic i saranovic sta znam, po meni takva ekipa ima sanse da udje u top 8 i tamo uradi nesto, samo ukoliko 3-4 godine igra zajedno a da za to vreme pronalazis adekvatne zamene za igrace koji idu u penziju (teokratija / lazic) ili za igrace koji su nosioci ali 'e mozda u tom periodu promeniti klub. drugim recima, vrlo sam skeptican oko tvrdnje da bi ovakva ekipa konkurisala za plejof a kamo da bude sigurno tamo, posto sigurno sada znaci da moras biti u prvih 6.
Eleniko Posted March 5 Posted March 5 6 hours ago, levi said: novokomponovani, Partizan usvaja se aklamacijom 2 1
Heaviside Posted March 5 Posted March 5 Ćoki je nedavno izjavio da se Topić vraća krajem marta ili početkom aprila. 1 2
Milošica Posted March 5 Posted March 5 Ja ću najvetovatnije ove nedelje biti na jednoj večeri gde će se naći i Nebojša, pa ću videti mogu li nešto izvući za Topa. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted March 5 Posted March 5 1 hour ago, Milošica said: Ja ću najvetovatnije ove nedelje biti na jednoj večeri gde će se naći i Nebojša, pa ću videti mogu li nešto izvući za Topa. pljuni mu u supu 2 2
Milošica Posted March 5 Posted March 5 2 hours ago, MiddleClass said: Pljuni mu pod prozor Nema potrebe, u ok smo odnosima Č i ja, forumski kompleksaši nam nisu ciljna grupa. 1 1
Eleniko Posted March 6 Posted March 6 epsko tankovanje u fiskulturnoj sali u monaku, pripreme za finale ABA uveliko u toku Na gostovanje u Monako, Crvena zvezda putuje bez Miloša Teodosića, odranije odsutnog Nikole Topića, ali i bez Treja Tompkinsa, Dejana Davidovca i Dalibora Ilića.
Shaq Posted March 6 Posted March 6 aj bez teoa i topa povredjeni su, aj bez treja istekao mu ugovor, aj bez dede jos se trezni, al sto bez ilica?
Recommended Posts