kralj Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 Odgledao sam par dana posle kupa reprizu finala, do te utakmice sam mislio da nemamo šanse protiv grobara u 3 dobijene, ali sad sam se skroz predomislio. I dalje verujem da su favoriti, ali očajno nas napadaju. Tako da je prioritet da do finala Baba vrati formu, Teo bude fit i Top da se raskomoti u rotaciji. 1
Eleniko Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 2 hours ago, Midgeta said: Ova hala Mornara kao velika sala za fizicko u mojoj osnovnoj skoli, ocaj Preteruješ, ko da BC Monaco igra u boljoj 2
Блок_64 Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 2 hours ago, Midgeta said: Ova hala Mornara kao velika sala za fizicko u mojoj osnovnoj skoli, ocaj Hala je odlicna.I dok nije izgradjena Mornar je igrao u sali osnovne skole u Baru.Naravno prave dimenzije terena plus tribine. 2 1
Midžeta Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 28 minutes ago, Eleniko said: Preteruješ, ko da BC Monaco igra u boljoj To jeste mada ta sala u mojoj u oš je bila stv velika, mislim jos je, ali nesto me podsetilo na to, nemojte da se ljutite
Nikodije Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Bratina može da pogodi najdalje pola metra od koša
Heaviside Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Ružan izbačaj ali zato prazan bazen ne može da pogodi.
uini Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 smart je solidan suter, iako je, sto kazu ameri, streaky; bice on okej. nadam se da cemo ga potpisati na jos koju sezonu
Shaq Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 3 hours ago, uini said: smart je solidan suter, iako je, sto kazu ameri, streaky; bice on okej. nadam se da cemo ga potpisati na jos koju sezonu pa ako cemo igrati ec, onda da.. ako ocemo da budemo neko moodu u el, treba naci i ko bi pokupio ugovor nedovica a i jaga na pozajmicu, a ni hangu ne bi zadrzavao, al jbg svi koji lose igraju uvek imaju onu +1 opciju, koja ide igracima u korist...
uini Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 6 hours ago, Shaq said: pa ako cemo igrati ec, onda da.. ako ocemo da budemo neko moodu u el, treba naci i ko bi pokupio ugovor nedovica a i jaga na pozajmicu, a ni hangu ne bi zadrzavao, al jbg svi koji lose igraju uvek imaju onu +1 opciju, koja ide igracima u korist... to sto si opisao moze ako si real, barca, efes, fener, eventualno makabi i oly takodje, retko igraci iz usa (a i generalno, kada su mladi a nemaju neku ozbiljnu kilometrazu takmicarskih tekmi, kao sto smart nema), promene po prvi put u karijeri (zivotu) i zivotni kontekst i principe igre (i pravila) a sobale prvu sezonu. primera je jako puno, tako da, treba biti strpljiviji ako vec nisi deo one odabrane grupice na pocetku posta. cak i igraci koji su stekli kilometrazu, ne odigraju bas odmah na nekom plafon-nivou; ja sam na onom forumu pokusavao da pojasnim dok je igrao u zvezdi, da lessort moze biti super, mada nisam zamisljao da moze biti bas ovoliko super. punter je pokazivao sta moze i u zvezdi i ranije ali na mahove, onda je u partizanu sklopio svoj skill-set. ne mora smart da dostigne te visine ali imho, ima skoro sve alate da bude ozbiljan evroligaski igrac. pa kada vec dovedes takvog, ulozi malo strpljenja & truda da mu pomognes da pomogne klubu. sto bi rek'o djeri megvajer, 2
levi Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 2 hours ago, uini said: to sto si opisao moze ako si real, barca, efes, fener, eventualno makabi i oly mogu i ovi novokomponovani, Partizan, Dubai u stvari tako će morati svi koji hoće da igraju EL ubuduće 2 3
Recommended Posts