warp Posted March 3 Posted March 3 1 minute ago, Valkyrie said: Ja bih da je ovaj naš: Ima boje, ima zvezda, ima sve. I lepša je ova crvena, malo zagasitija. Dobar je ne kažem ja da treba izmišljati toplu vodu, ali u marketinškom smislu oko tih nestandardnih boja i dizajna, može da se napravi narativ, pa eto kao kod komšija i posle 50 godina... 1
Eleniko Posted March 3 Posted March 3 imali smo mi i takve zagasito crvene u istoriji, kao da smo pa ikada u pantone karti definisali tačno koja je ciganska crvena. nego pustiš da ti crvenu skroji onaj od koga kupuješ dresove, jal adidas, jal neko drugi. možda dozet kaže daj brte malo svetlije, mi smo na tom odokativnom nivou. 2
Midžeta Posted March 3 Posted March 3 Ova hala Mornara kao velika sala za fizicko u mojoj osnovnoj skoli, ocaj
bradilko Posted March 3 Posted March 3 Just now, Midgeta said: Ova hala Mornara kao velika sala za fizicko u mojoj osnovnoj skoli, ocaj gresis. lepa i nova hala. taman kakva treba da bude za grad velicine bara. 1
MiddleClass Posted March 3 Posted March 3 Jago ne moze nista protiv ekipe koja igra najneobavezniju odbranu u univerzumu...
Dankan Ajdaho Posted March 3 Posted March 3 11 minutes ago, Shaq said: javonte 1 od 5 za tri smart I uprkos tome ima najveći impact na parketu. 3 1
hrkljush boys_2 Posted March 3 Posted March 3 Brljavljenje kao takvo, ali opet +11. Treba Smartu dati punu minutažu, pusti ga više nek se ispucava. 1
Shaq Posted March 3 Posted March 3 55 minutes ago, Dankan Ajdaho said: I uprkos tome ima najveći impact na parketu. nerealno je da gari u kontinuitetu masi minimum 5 otvorenih po utakmici.. naci zabriniti mu sut za 3, samo ulaz.. 1 1
hrkljush boys_2 Posted March 3 Posted March 3 Ma samo nek prangija brat, uhvatiće ga prije ili kasnije. Mislim da i Sfero slično razmišlja. 4 1
Recommended Posts