nenad Posted March 1 Posted March 1 jbt, ulupas toliko para u tim i bez teodosica izgledas kao grupa gradjana. sreca sto ni bajern ne igra nista danas, moglo je vec biti 20 razlike lagano. 2
Eleniko Posted March 1 Posted March 1 5 hours ago, uini said: najbolja kzsh u istoriji kzshova ali to smo apsolvirali da se ne slazemo meni je to bio vrj potez, plus je imao smelu opkladu za buducnost; kako radman, darkelja, jaric i ostali nece nista osvojiti a on ce jos puno toga. tako i bejase. mozda je jaric osvojio nesto u italiji doduse Ti si spreman da pređeš na tamnu stranu Why not Poturica gori od Turčina
hrkljush boys_2 Posted March 1 Posted March 1 Patnja kao takva. Ovdje jedino da ubrzaju maksimalno, pošto ovako ne ide, neće ubaciti 60 poena do kraja.
uini Posted March 1 Posted March 1 4 minutes ago, Eleniko said: Ti si spreman da pređeš na tamnu stranu Why not Poturica gori od Turčina ne znas ti nista o meni; ja sam kao kevin garvey iz leftovers, minus trbusnjaci; bio vise puta na onostranom, vratio se potpuno nepovredjen. 1 1
ducca Posted March 1 Posted March 1 Bedna “košarka”, ne znam kako ove igrače nekad nije sramota ovolikog neznanja, a vrlo često i neinteligencije. 2
Dankan Ajdaho Posted March 1 Posted March 1 2 minutes ago, uini said: nego, kako ide, ukljucujem se za koji minut i slicno Ako imaš suicidalne tendencije pravi je trenutak. 2
Valk Posted March 1 Posted March 1 Nije što nema Miloša nego što su samo Luka i Bolomboj s mozgom na terenu. Ostali svi kao da su drogirani.
uini Posted March 1 Posted March 1 Just now, Dankan Ajdaho said: Ako imaš suicidalne tendencije pravi je trenutak. pa jesam li ponudio kevin garvey tezu ili kako. obrcjemo bavarsko burence 1
Recommended Posts