Valk Posted February 22 Posted February 22 Evo čitam na wiki, cela plejada košarkaša je gostovala u seriji. Đorđević, Rađa, PSD... Nisam gledala Žigosane, sad me zanima. 2
Hroničar Posted February 22 Posted February 22 7 minutes ago, Valkyrie said: Evo čitam na wiki, cela plejada košarkaša je gostovala u seriji. Đorđević, Rađa, PSD... Nisam gledala Žigosane, sad me zanima. Ništa nisi propustila. 1 1
Ros Posted February 22 Author Posted February 22 4 hours ago, Eleniko said: ja volim što neda sebe doživljava kao jagovog starijeg brata, uvek ga ima na oku ako ga neko dira a rokas je onaj brat sto je ozbiljan i klepa mladje iz ljubavi i cerez vaspitanja 2 1
Dankan Ajdaho Posted February 22 Posted February 22 15 hours ago, Milošica said: Meni Teo lepši od Nedovića. Ridam 1
Eleniko Posted February 23 Posted February 23 16 minutes ago, kralj said: Poku slobodan. Ajmo Nebi! teško, samo preko ace raškovića mrtvog kum bi ga se odreko da pusti malog kod nas.
MeanM@ Posted February 23 Posted February 23 Kanda se sledece godine ide na nove limite u budzetima drzavnih projekata. Al se zato sistematicno krece sa bacanjem bućke, vec u februaru. Evroliga peva, nadomestili odsustvo Rusa.
Valk Posted February 23 Posted February 23 1 hour ago, kralj said: Poku slobodan. Ajmo Nebi! Quote Pokuševski is a fan of Partizan. 2
hrkljush boys_2 Posted February 23 Posted February 23 (edited) Tobey sinoć za Sloveniju (87-73 protiv Ukrajine) učestvovao sa 11 pts, 9 rb. Hanga u porazu Mađarske od Islabda 65-70 imao 7 pts (1/6 za 3), 7 rb, 5 as. Yago večeras protiv Paragvaja Edited February 23 by hrkljush boys_2 2
Hele Posted February 23 Posted February 23 (edited) Davidovac mnogo seksiji kad obrije glavu. Jos da ubaci kardio i teretanu i licice na kosarkasa. Edited February 23 by Hele
Eleniko Posted February 24 Posted February 24 cigani, potpisujte https://www.peticije.online/peticija_da_eljko_obradovi_dobije_ugovor_na_10_godina_u_kk_partizan 2 2
sigurnost Posted February 24 Posted February 24 1 minute ago, Eleniko said: cigani, potpisujte https://www.peticije.online/peticija_da_eljko_obradovi_dobije_ugovor_na_10_godina_u_kk_partizan Zar on ne radi bez ugovora? 2
Dankan Ajdaho Posted February 24 Posted February 24 1 hour ago, Ros said: daj beslaca, kakav poku Jel neko njega gledao u Rusiji, ovo sinoć mi je izgledalo jako lepo, veliki impact je imalo njegovo prisustvo na terenu. 2
Recommended Posts