Milošica Posted February 22 Posted February 22 Ovo je valjda ona Bjelina serija koja je išla pre par godina - Žigosani u reketu. 2
Ratamahatta Posted February 22 Posted February 22 Nije on kriv sto nume bolje Mada sam siguran da ima kapacitet da bude svetski prvak u 3x3 s bilo kim u ekipi kad ode u penziju iz prave kosarke Je l' se secate kako se Majk Bibi prepuco steroidima kad je poceo da pika onu njinu penzionersku basket ligu?
Hroničar Posted February 22 Posted February 22 40 minutes ago, Nikodije said: Sve gluposti koje pišete pažljivo se evidentiraju Zato smo neki rezervisani po pitanju komentara. 1
Eleniko Posted February 22 Posted February 22 prijatelj koji na tviteru serenda protiv čovare /i vučića, fwif/ je imao telefonski poziv. beše to negde prošle godine...
Shaq Posted February 22 Posted February 22 zalizani objavljuje kako mladje kategorije mege razbijaju zvezdu, cox objvaljuje na to koliko je para zvezda uplatila njegovoj advokatksoj kancelariji.. 1
Shaq Posted February 22 Posted February 22 da ostane zabelezeno da su lidej, naneli i kaminski ispali hrvati™ i odbili poziv robije da se vrate..
Valk Posted February 22 Posted February 22 3 hours ago, garmonbozia said: lepo naučila jelisaveta tea da glumi Realno je i uverljiv kad kaže da ih ne hrane baš. Ako je iz serije onda i bože pomozi klipa, bi mi neprijatno zbog Vesne i koširanja kupusom.
uini Posted February 22 Posted February 22 ^to su neda & teo origins, tj, teo&neda begins, po betmenu nolanovom :/ 3
uini Posted February 22 Posted February 22 zapravo, nemanja, ne neda ako nesto gotivim kod nedovica, to je smisao za humor; ja sam ubedjen da mu stoji "nemanja" na dresu jer je kari onomad, kao trener zvezde, rekao da nemanja tek treba da postane nedovic. vrlo autoironicno, bar volim tako da mislim. 2 2 2
Eleniko Posted February 22 Posted February 22 ja volim što neda sebe doživljava kao jagovog starijeg brata, uvek ga ima na oku ako ga neko dira 3 1 1
Recommended Posts