Eleniko Posted February 18 Posted February 18 nigde neće brat neda a vi hejteri hejtujte i patite... 3 1
Shaq Posted February 18 Posted February 18 a i petrusev ispao sisa sto nie dosao kod nas.. nie da mu je oly dao nesto puno vise nego sto bi mi mogli, plus bi kod nas bio medju glavnijim™ igracima.. missim jeste oly svake kodine kandifat za f4, al vec ima jednu osvojenu el, tako da u tom smislu ni to nije neki motiv ako nema znacajniju ulogu u olyiju..
kralj Posted February 18 Posted February 18 28 minutes ago, Heaviside said: Mogu da ostanu obojica, jago treći plej, topić drugi, prvi plej da bude dobar fizikalac pre svega. teou ionako više odgovora da ima jednog koji prenosi loptu uz sebe, a Hanga je na izmaku snaga. Od sadašnjih bekova bi najbolje bilo da Nedović ode i oslobodi to milionče ili koliko god da mu je kum sredio za beka od dva metra u naponu snage. Sreća njegova, pa će Top dogodine biti prvi plej tima poput San Antonija, a ne rezerva nekom fizikalcu sa dna NBA kace u Zvezdi. Realno, nije nimalo razumna odluka bila da dođe ni sad. Došao je pretpostavljam jer navija za Zvezdu i hteo je da ostavi kakav takav trag pre nego što ode. Uloga u Megi je kud&kamo bolja uvertira za Ameriku. Da je Vasa ostao u Oklahomi, bio bi legitimna meta sa ovim sramotno velikim budžetima na kraju godine. Al kapiram da će novi klub da pusti sezonu niz vodu i da će da mu produži iluziju da može da bude tamo faktor.
Heaviside Posted February 18 Posted February 18 6 minutes ago, kralj said: Sreća njegova, pa će Top dogodine biti prvi plej tima poput San Antonija, a ne rezerva nekom fizikalcu sa dna NBA kace u Zvezdi. Realno, nije nimalo razumna odluka bila da dođe ni sad. Došao je pretpostavljam jer navija za Zvezdu i hteo je da ostavi kakav takav trag pre nego što ode. Uloga u Megi je kud&kamo bolja uvertira za Ameriku. Da je Vasa ostao u Oklahomi, bio bi legitimna meta sa ovim sramotno velikim budžetima na kraju godine. Al kapiram da će novi klub da pusti sezonu niz vodu i da će da mu produži iluziju da može da bude tamo faktor. Ma ide u NBA, u pravu si. Povukao me Shaq. Misliš da će odmah dobiti mesto prvog pleja?
Shaq Posted February 18 Posted February 18 nasi momki pokazali kako pravi mangupi reaguju na udarce sa ledja i pokusaj provociranja.. igraci partizana mislili da ako su oni ispali glupani onomad protiv reala da su i ostale ekipe takve.. i protiv monaka i virtusa su isli da isprovociraju izvodjaca slobodnih bacanja, al jbg.. 4 2 3 1
kralj Posted February 18 Posted February 18 To ne može da se garantuje, zavisi u velikoj meri od toga ko ga bude draftovao. Ako zadrži/povrati top 5 ili top 3 status i ako ga uzme neki od ovih davljenika kojima treba prvi plej (a ima ih nekoliko), sasvim je realno.
Shaq Posted February 18 Posted February 18 2 minutes ago, Heaviside said: Ma ide u NBA, u pravu si. Povukao me Shaq. Misliš da će odmah dobiti mesto prvog pleja? sta povukao kad sam i kazao da top ide a jago ostaje.. idealno bi bilo evans, top i teo, al jbg nemamo mi para ko neki.. 2
pantelia Posted February 18 Posted February 18 Ako kapiten produzi ugovor, sledece sezone ce odigrati stoti derbi 1 2
nenad Posted February 18 Posted February 18 top nema sanse da ce biti top 10 pik, ni u ludilu. neda ce, naravno, ostati, jbg. :( 1 1 1
Mil@n Posted February 18 Posted February 18 22 hours ago, MeanM@ said: Aleksa, jbg. Svaki put se izlozi bez preteranog razloga. Ne znam koji ce mu to qrc u zivotu. Lozis se na pobedu, jasno sve, al ne radi se to tako jbg, ima neka mera. Dečko je realno uber ljakse + mu malo "slava" sa SP udarila u glavu, pa je dodatno opustio mošnice. U stvari, samo se blamira. Inače, ne govorim iz hejta, simpatičan mi je u nekoj meri i igra srcem što uvem volim i cenim da vidim. Ali mogao bi malo da se iskontroliše. Onaj poljubac Teu u ruku, mislim... Utakmicu sam nažalost propustio, pa ne mogu da se priključim analitici, u svakom slučaju bravo naši, još jedan trofej za Čovića, negde sam pročitao da ga je posvetio Lakiju
Ratamahatta Posted February 18 Posted February 18 52 minutes ago, pantelia said: Ako kapiten produzi ugovor, sledece sezone ce odigrati stoti derbi Nenad Bjekovic Perry Dozier Junior promasuje za pobedu
Eleniko Posted February 18 Posted February 18 1 minute ago, Ratamahatta said: Nenad Bjekovic Perry Dozier Junior promasuje za pobedu pupu daleko bilo, sledeće godine igra za nas
Marco Cake Posted February 18 Posted February 18 Sad Tea cuvati za peti mec finala i bice sve ok. Do PO ABA, sve nebitni mecevi sem nabijanja statistike. Bas dosadna sezona..zao mi je Topica, bas sam hteo da ga vidim u EL. Kako kida ovaj iz Olija centar.
Recommended Posts