Popular Post johan nagel Posted February 17 Popular Post Posted February 17 Честитке, заслужено.. 5 5
MiddleClass Posted February 17 Posted February 17 3 minutes ago, red star forever said: Aleksa još uvijek ima kredit kod mene zbog repke, jbg. Meni je on car koliko god da se glupira. Smiruje ga sudija i on se smije, namiguje i vice "moram malo, moram malo" 5
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 ajde sad svi hejteri da kleknete pred sferom da vas gospodin pomiluje po glavi i oprosti vam što ne znate šta radite 5 1
Dankan Ajdaho Posted February 17 Posted February 17 Zasluženo u kripl fajtu nakon što je Grk pokušao da im pokloni pobedu još u prvom poluvremenu, ali ovi nisu znali da uzmu. Svič sa Jagom na terenu, jebeni horor. Panter nas lepo počastio, hvala mu. Gidra, BLB i Teo prelomili. 2
kralj Posted February 17 Posted February 17 Teo protiv kk Male nocne muzike ima 7,6 airballova po tekmi.
Valk Posted February 17 Posted February 17 7 minutes ago, red star forever said: Aleksa još uvijek ima kredit kod mene zbog repke, jbg. Isto, a posebno dok mu je uzalud što se budaleše. 3
Ratamahatta Posted February 17 Posted February 17 Laziceve i Gidrine trice kad su vodili u prvom i kad su pretili da ce otici na 15 razlike su bile najvaznije, uz onih Teovih vezanih 6 na pocetku drugog Ni Hanga nije uspeo da prospe sve to, onda smo mi mogli da odemo na 15 pa Ledej nije dao Nismo neki tim, ali imamo kohones sve zvoni 6 1
Dankan Ajdaho Posted February 17 Posted February 17 Evo Želimir objasnio upravo da su suci™ nedorasli situaciji i da Partizan nije državni projekat 2 1
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said: PS Želimir još užasnije vođenje. Pemzija. želim mu još mnogaja ljeta na klupi kkp ako je njima najveći, što bi se mi bunili željko ostani 4 1
Lord Stef Posted February 17 Posted February 17 13 minutes ago, MiddleClass said: Meni je on car koliko god da se glupira. Smiruje ga sudija i on se smije, namiguje i vice "moram malo, moram malo" Znaci nisam istripovao, stvarno mu je to rekao 1
Michael Krueger Posted February 17 Posted February 17 Suđenje skroz solidno, mnogo gore je bilo u ABA... baš me čude ove Željkove reči... 2
elementary Posted February 17 Posted February 17 Nisu ga fermale ni 5% sudije ,zato mu se i ne dopadaju. 5 1 2
Heaviside Posted February 17 Posted February 17 2 minutes ago, Ratamahatta said: Laziceve i Gidrine trice kad su vodili u prvom i kad su pretili da ce otici na 15 razlike su bile najvaznije, uz onih Teovih vezanih 6 na pocetku drugog Ni Hanga nije uspeo da prospe sve to, onda smo mi mogli da odemo na 15 pa Ledej nije dao Nismo neki tim, ali imamo kohones sve zvoni Pamet nam je glavna snaga, nemamo nijednog totalnog debila, a imamo nekoliko vrlo pametnih igrača plus profesora doktora sa brojem 4. Možda se i za nijansu više lože naši od njihovih, oni imaju ovog PJ-a koji igra kao robot uvek isto, a bitan im je igrač. Naši svi bitni su svesni konteksta i važnosti trenutku. Inače oni ovako generalno imaju bolje igrače, ali pamet i loženje su dosta bitni kad je napeta situacija što je svaki derbi. Na klupi egal po meni, ništa bolji Robija nije od Sfera za sada. Tu smo negde izgleda iako sam ja očekivao da će oni u ovoj fazi sezone da budu za klasu bolja ekipa od nas. 9
Recommended Posts