Valk Posted February 17 Posted February 17 5 minutes ago, John Coltrane said: Da odgledaš proslavu i dodelu trofeja Da, da, Teokratiju!!!! Opet kažem, ponavljam: DNK uzeti, klonirati i da nas ne boli glava, like, ever. 4 minutes ago, MeanM@ said: Kakvo sramotno ponasanje reprezentativca. Dajte mu jbnu loptu nek je nosi kuci. Sad cu pricam Jagu nesto pred bacanja. Ne znam gde je video te dzukacke fore. Ne videh, o kome pričaš? 3
John Coltrane Posted February 17 Posted February 17 Advokat Bane Belanović danas na ručku rekao Vladetu “ kouč™ 85:79 za Zvezdu” 1 2 4
ducca Posted February 17 Posted February 17 1 minute ago, Valkyrie said: Ne videh, o kome pričaš? O kome bi drugom nego Aleksi, opet loženje i šabanisanje bez potrebe. Ali to je već standard za derbi. 4 1
MeanM@ Posted February 17 Posted February 17 1 minute ago, Valkyrie said: Da, da, Teokratiju!!!! Opet kažem, ponavljam: DNK uzeti, klonirati i da nas ne boli glava, like, ever. Ne videh, o kome pričaš? Aleksa, jbg. Svaki put se izlozi bez preteranog razloga. Ne znam koji ce mu to qrc u zivotu. Lozis se na pobedu, jasno sve, al ne radi se to tako jbg, ima neka mera. 6
ZSNj Posted February 17 Posted February 17 (edited) Sfero da se zahvali Teu sto mu je doneo trofej, zapravo vec mu je srdacno cestitao. Tako da nije grk neznalica, vidi i on ko je doneo ovaj kup Edited February 17 by ZSNj 3 1
elementary Posted February 17 Posted February 17 Panter je nas isto ovako ujebao zadnji put kad smo izgubili od Partizana pre 4,5 godine . 3 1
Valk Posted February 17 Posted February 17 @ducca @MeanM@ pretpostavila sam, jbg. Mora da se pokaže pred najvernijima ko se naaće šiba s ciganima.
MeanM@ Posted February 17 Posted February 17 Zasto smo uskraceni za ugodjaj dodele pehara i nagrada svim ucesnicima ovog prestiznog finala?
Valk Posted February 17 Posted February 17 (edited) Nismo, ima na ovom strimu, evo dobiše Ledej i Teo socko nagrade produženi vikend na Staroj Planini Edited February 17 by Valkyrie 1 4
red star forever Posted February 17 Posted February 17 Aleksa još uvijek ima kredit kod mene zbog repke, jbg. 3
Ratamahatta Posted February 17 Posted February 17 (edited) Interesuje me istorijski skor naseg kluba u utakmicama odigranim u magli Cenim nekih 28:3 Mozda da u Areni zaposlimo Bjelicu kao koordinatora atmosferskih prilika za EL tekme, da pusta maglu iz neke masine kao one zajebancije za pena party Edited February 17 by Ratamahatta 1 3
MeanM@ Posted February 17 Posted February 17 Just now, Valkyrie said: Nismo, ima na ovom strimu, evo dobiše Ledej i Teo socko nagrade produženi vikend na Staroj Planini Od Karadzic Gorana, sns govanceta sa Stare planine 1
Recommended Posts