MeanM@ Posted February 17 Posted February 17 Ima li negde livescore, stats itede? Sofascore kaze da utakmica pocinje u 21:00.
warp Posted February 17 Posted February 17 Just now, Valkyrie said: Nemam usranu Arenu, jel rez - pola koša na poluvremenu? Jeste, nemoj mi da tražiš, ubijaju nas ko granom 1
MeanM@ Posted February 17 Posted February 17 Just now, Valkyrie said: Nemam usranu Arenu, jel rez - pola koša na poluvremenu? Pola kosa u minusu. Rokas podivljao, izvukao nas iz govana. Za sad. Kaminskog ako uspe da resi Sfero, mozda nesto i uradimo. 1 1
uini Posted February 17 Posted February 17 odlično smo odigrali drugu četvrtinu, lopta se dobro kretala i sve ako bi se nedović pojavio, bilo bi najs
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 1 minute ago, MeanM@ said: Ima li negde livescore, stats itede? Sofascore kaze da utakmica pocinje u 21:00. haha nema iskulirali najvećeg, njih a i nas
Gutterball Posted February 17 Posted February 17 Prvo došao ovde, kad sam pročitao, reko' ok, razvaljuju nas.. Kad ono nerešeno... 2
John Coltrane Posted February 17 Posted February 17 @Valkyrie Blažena si u neznanju, težak hrkljuš na delu. 1
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 Just now, Gutterball said: Prvo došao ovde, kad sam pročitao, reko' ok, razvaljuju nas.. Kad ono nerešeno... nije, vodimo 2
ducca Posted February 17 Posted February 17 Hanga pijan ili drogiran večeras, nemam drugo objašnjenje za ovo što igra. Tek treba naći dijagnozu za Yaga. 1
salerokada Posted February 17 Posted February 17 Ovo je super kako se rezultatski držimo u odnosu na igru. 1
Ratamahatta Posted February 17 Posted February 17 Hanga, Nedovic, Deda, Jago... Bolomboj, Gidra, Mitar i Teo Suci su nam naklonjeniji za sada, videcemo posle 2
Recommended Posts