Milošica Posted February 13 Posted February 13 Eleniko, aj večeras budi kod Čuburskog parka da se pobijemo. 7
Eleniko Posted February 13 Posted February 13 Just now, Milošica said: Eleniko, aj večeras budi kod Čuburskog parka da se pobijemo. čibe bre da ne pustim čivavu na tebe 4
ducca Posted February 13 Posted February 13 (edited) On 9. 2. 2024. at 22:04, ducca said: Ali zašto faul??? Čemu jurnjava, 21 do kraja njima 14 za napad, odbrani se napad i ima se šut za kraj, bolje nego faul. Da se podsetimo ovog izgleda ne tako bitnog detalja, koje je možda i rešio utakmicu (kad već nema jedenja džigerice ove nedelje sa EL). Nivo diletantizma celokupne klupe - dakle ni trener ni saradnici, igrači (osim izgleda Nedovića i Mitra), niko da primeti razliku u satu i sugeriše da se ne pravi faul, o momcima na terenu i njihovom uključivanju mozga da ne govorim. Ne mogu da verujem da je uprkos plusu na glavnom satu Sfero išao na faul s obzirom na procente pogodjenih bacanja Litvanaca. I naravno na KZŠ niko da pita nešto na ovu temu nego o atmosferi i gaženju linije https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/detalj-sa-zvezda-zalgiris-koji-je-samo-nedovic-primetio/ Edited February 13 by ducca
Mindaugas Žukauskas Posted February 13 Posted February 13 Jbt koliki tekst, a mogao je sročiti u 2-3 rečenice. Nije nuklearna fizika 1 1
kud u maglu Simoviću Posted February 13 Posted February 13 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Jbt koliki tekst, a mogao je sročiti u 2-3 rečenice. Nije nuklearna fizika morali su da sačekaju da prvo čuju od šuliauskasa na basketnews-u 3
kud u maglu Simoviću Posted February 13 Posted February 13 (edited) … Edited February 13 by kud u maglu Simoviću
Eleniko Posted February 13 Posted February 13 53 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jbt koliki tekst, a mogao je sročiti u 2-3 rečenice. Nije nuklearna fizika mogli su isto veče da pitaju posle tekme, bukvalno je pola arene to komentarisalo sferopulosa je sludela publika koja je huškala na sudije a za nedovića mi je drago da je ukazivao na očigledno, s obzirom kakav nezaslužen odijum ljudi koji se - navodno - razumeju u basket nosi na svojim plećima 4
Valk Posted February 13 Posted February 13 “momci sa portala BasketNews, koji su u novoj epizodi košarkaškog podkasta govorili o zanimljivom detalju koji je očigledno mnogima promakao. Pa, i nama na kraju krajeva.” 1 6
MiddleClass Posted February 14 Posted February 14 Dakle, jos jednom dokazano koliki Nedovic IQ ima za kosarku i koliko Sfero ne zna dje udara. 1
Popular Post warp Posted February 14 Popular Post Posted February 14 10 minutes ago, MiddleClass said: Dakle, jos jednom dokazano koliki Nedovic IQ ima za kosarku i koliko Sfero ne zna dje udara. Bolji mu je IQ kad je van terena očigledno 1 10 1
Valk Posted February 14 Posted February 14 Ja sam team Middle, Nemanja mi je super (kad mu dobro ide, naravno). Svakako je ovakvoj Zvezdi dragocen. 3 3 1
Eleniko Posted February 14 Posted February 14 super su i nemanja i sferopulos, pravićemo od blata takvog trenera svi su super iz sadašnje postave, a i generalno ove sezone sem klošara šapca u onakvoj papazjaniji na kraju sa midlovim radonjom jago bi šutirao na svoj koš 2
Eleniko Posted February 14 Posted February 14 (edited) voleo sam jako duška, volim ga i dalje ali sfero je bolji trener. kod duška jago ne bi ni imao šansu da šutira na svoj koš jer bi već bio u fmp. Edited February 14 by Eleniko
Recommended Posts