James Marshall Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Kuzmara ili igra za stan i hranu a ostatak vraća Nebojši ili ima snimke kako Nebojša blajva neki kobas pa ga ucjenjuje. Nešto mi prije ova prva varijanta, ono tipa djeca mu već se navikla na vrtić/školu, pa čisto da ima opravdanje što bleji tu i da eto i dalje tripuje da je košarkaš, a pritom i da igra za EL ekipu, ako mu daju više od 2-3 hiljade evra mjesečno, to je skandal. Jer za CZ nema vrijednost veću od toga, možda bi za nekog drugog imao, čovjek je ono, practice squad. A što je najgore ja ga gotivim, zemara je i super je lik, viđao sam ga i pričao s njim u kraju. Možda ga pripremaju za nekog asistenta trenera.
Azdaja Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 11 minutes ago, James Marshall said: Kuzmara ili igra za stan i hranu a ostatak vraća Nebojši ili ima snimke kako Nebojša blajva neki kobas pa ga ucjenjuje. Nešto mi prije ova prva varijanta, ono tipa djeca mu već se navikla na vrtić/školu, pa čisto da ima opravdanje što bleji tu i da eto i dalje tripuje da je košarkaš, a pritom i da igra za EL ekipu, ako mu daju više od 2-3 hiljade evra mjesečno, to je skandal. Jer za CZ nema vrijednost veću od toga, možda bi za nekog drugog imao, čovjek je ono, practice squad. A što je najgore ja ga gotivim, zemara je i super je lik, viđao sam ga i pričao s njim u kraju. Možda ga pripremaju za nekog asistenta trenera. Duguje mu za onu saobraćajku što je prošao bez zatvora. Zato ćuti i služi sada. Inače jako dobar lik. Da ne bude da ga pljujem. 2 1
Wilde Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Produžen na dve godine da sledeće leto ne ode bez obeštećenja u konkurentski MZT.
Nikodije Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Kuzmić, Lazić, Lazarević, Mitrović, Davidovac... svi produženi/vraćeni, a u zbiru neće odigrati 300 minuta ove sezone. 1
cvrlle Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 (edited) Kao da su tu bitni njihovi minuti... Marko Simonovic® neka se javi ako je za reinkarnaciju kosarkaske karijere. Dobro placamo. Edited July 27, 2023 by cvrlle
Have_Fun Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Uh, zamisli 2 Marka Simonovića na parketu! Daj i onu dvojicu Miličića pa da show počne!
assignment Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 1 hour ago, Nikodije said: Kuzmić, Lazić, Lazarević, Mitrović, Davidovac... svi produženi/vraćeni, a u zbiru neće odigrati 300 minuta ove sezone. Ja stvarno ne znam zbog cega i koje seme stoje iza toga, ali cisto iz sportskog aspekta Kuzmic i Lazic (kao i Raduljica) nemaju vise nista da pruze na nivou koji je potreban. Videli smo prosle godine dok je Laza kapiten bio dugo povredjen kako bez problema mozemo bez njega....
Popular Post Jimmy Kowalski Posted July 27, 2023 Popular Post Posted July 27, 2023 1 hour ago, Have_Fun said: Uh, zamisli 2 Marka Simonovića na parketu! Ilija Kovacic 11
MiddleClass Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 2 hours ago, Nikodije said: Kuzmić, Lazić, Lazarević, Mitrović, Davidovac... svi produženi/vraćeni, a u zbiru neće odigrati 300 minuta ove sezone. Davidovac startna 4.
Recommended Posts