MeanM@ Posted February 9 Share Posted February 9 Joel tebra, 10 sec, tvoja je, gde je vadis u pm Link to comment
Have_Fun Posted February 9 Share Posted February 9 Teo je za 80% tima ministar odbrane 4 1 Link to comment
Heaviside Posted February 9 Share Posted February 9 A u brate…kakva gadna tekma za živce. Inače nije bio loš basket. Nisam razumeo podosta Sferovih rotacija iskreno, al ajde 2 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted February 9 Share Posted February 9 Just now, MeanM@ said: Joel tebra, 10 sec, tvoja je, gde je vadis u pm Čini mi se da je padao u aut, pa je po inerciji bacio. 1 Link to comment
Heaviside Posted February 9 Share Posted February 9 Just now, MeanM@ said: Joel tebra, 10 sec, tvoja je, gde je vadis u pm Mislim da je padao u aut, tj. nadam se 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted February 9 Share Posted February 9 Mislim da je ovo kraj šansi za plejin? 5 1 Link to comment
warp Posted February 9 Share Posted February 9 I opet Nedović spava na ovu ukradenu Bolomboja Nek ide u Budućnost da glumi Micova, ne mogu da ga gledam... 3 Link to comment
MeanM@ Posted February 9 Share Posted February 9 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Čini mi se da je padao u aut, pa je po inerciji bacio. Gledam sad, jeste. Mozda je mogao da gadja Letonca u nogu Jbg Link to comment
Defunctus Posted February 9 Share Posted February 9 Realno su bolji tim, a i u boljoj formi trenutno. Nekako zadovoljan sam sto smo bili zivi do samog kraja, nisam smoren kao inace. 1 Link to comment
Zli Gli Posted February 9 Share Posted February 9 Ja jesam smoren, ne treba da budemo zadovoljni tesnim porazom od Zalgirisa kuci otprilike nikad. Bedak. 4 Link to comment
Marco Cake Posted February 9 Share Posted February 9 🥱🥱🥱🥱 bolje ovako, da se ne mucimo bzvze. Ma ceo mec su nas imali i to je to. To gazenje linije..pa bio je faul..stavise Yago je tukao Evansa non-stop. Jes mali vrag. Sumnjam da bi Teo i da je hTeo mogao odigrati kao Yago Dos Santos. Ispade da je ovaj Smart najmanji divljak od nasih bekova. 2 Link to comment
MiddleClass Posted February 9 Share Posted February 9 Da, bas je Nedovic problem. Sfero vodi Tea u PG umjesto da ostane u BG i raubuje ga u nebitnoj tekmi. Veceras spava, drzi nek igrace previse, druge zaboravlja po 10 minuta na klupi. Defanziva mu izgleda ko da smo se juce skipili. 90+ poena koji put mu ekipa prima. Ajde zalizani da se ne ljubimo. Ima Misko ovakvih prevara pun kufer 2 Link to comment
nenad Posted February 9 Share Posted February 9 1 minute ago, Heaviside said: A u brate…kakva gadna tekma za živce. Inače nije bio loš basket. Nisam razumeo podosta Sferovih rotacija iskreno, al ajde a sta moze da uradi? ima rokasa, bolomboja, mitra, gilespija, jaga i smarta. svi ostali su igrac manje ili u napadu ili u odbrani ili na obe strane. 4 Link to comment
Ratamahatta Posted February 9 Share Posted February 9 Pa ne bih bio narocito smoren da su nam dali jos 10 trojki kao u trecoj cetvrtini kad su nas vozali ko majmune, ne ovako Mars u picku materinu bezobraznu, nabijem vas na bolestan kurac i po, ne rade ni u ovim zapadnim vrednostima institucije Studio 3 Link to comment
Valk Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) 4 minutes ago, Defunctus said: Realno su bolji tim, a i u boljoj formi trenutno. Nekako zadovoljan sam sto smo bili zivi do samog kraja, nisam smoren kao inace. Pa da, ali gadno je kad si egal i onda moša. Ja sam očekivala +10ak za njih. Ako ništa, odlično je što su proigrali Fredi i Smart. @Ratamahatta avatar Edited February 9 by Valkyrie 1 Link to comment
Recommended Posts