Zli Gli Posted February 9 Share Posted February 9 Em sudije, em mi ostali luzeri, ne vredi. Vise je do nas, naravno, jednostavno numemo i to je to. 3 Link to comment
MiddleClass Posted February 9 Share Posted February 9 Posrao se Jago losim odlukama u ovaj mec. Banana Birutisa, alejup za Gilespija i sad ovo. Sferopulosov poraz. Jedva cekam da mu vidim ledja 1 Link to comment
Ratamahatta Posted February 9 Share Posted February 9 Evans je gazio liniju na pola jebote, pogledajte opet 3 1 1 Link to comment
ducca Posted February 9 Share Posted February 9 Ali zašto faul??? Čemu jurnjava, 21 do kraja njima 14 za napad, odbrani se napad i ima se šut za kraj, bolje nego faul. Link to comment
Ros Posted February 9 Author Share Posted February 9 Just now, Ratamahatta said: Evans je gazio liniju na pola jebote, pogledajte opet to se ne gleda Link to comment
nenad Posted February 9 Share Posted February 9 zasto je jebeno deda na parketu za poslednju odbranu? dosta lose sudjenje smo imali, ali ovo smo izgubili zbog nedovica i dede. 2 Link to comment
Ratamahatta Posted February 9 Share Posted February 9 Ma videla se ova linija i pre usporenog Pa dokle vise da me kradu celog zivota svi svugde u tri picke materine 2 2 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted February 9 Share Posted February 9 Da je bio Teo, bilo bi laganih +6. Ova utakmica pokazala svu debilnost ovog kluba. Vode Tea u Podgoricu, nemamo četvorke, trenerov game pla nejasan, bar meni, najbolji od ostatka domaćih miš, odbrana sa preuzimanjem na najmanju naznaku pika smiješna, onda nas još i ova 3 đubreta pokradu za sve pare. Jedino što je dobro je što se Gillespie pokenjao šupcima koji ga tovarili prošle sedmice. 5 1 Link to comment
Heaviside Posted February 9 Share Posted February 9 1 minute ago, Ros said: to se ne gleda Mislim da mogu da gledaju ako sviraju ali ako ne sviraju ne mogu sigurno na sledećem prekidu da gledaju Link to comment
ducca Posted February 9 Share Posted February 9 Ja i dalje ne verujem ovaj faul i poklon 2 poena Zalgirisu na 14 sek do kraja 1 Link to comment
MiddleClass Posted February 9 Share Posted February 9 Sto je Mitra zaboravio cijelu 4? Link to comment
Defunctus Posted February 9 Share Posted February 9 Sunce ti jebem sta ovo bi, trebace mi 10 min da procesuiram Link to comment
Recommended Posts