Hele Posted February 8 Posted February 8 (edited) Necu ni ja da provociram, ali sad sam malo premotao i ono je stvarno odlicno sudjenje. Tj. kradja narodski receno. Bice veselo u finalu ABA-e ako i u EL namestaju. Edited February 8 by Hele 2
Shaq Posted February 8 Posted February 8 27 minutes ago, Hele said: Necu ni ja da provociram, ali sad sam malo premotao i ono je stvarno odlicno sudjenje. Tj. kradja narodski receno. Bice veselo u finalu ABA-e ako i u EL namestaju. sudjenje je bilo ok, ako izuzmemo kako su presudjivali one flop™ situacije, pogotovo sto su gledali snimak.. kod lakta nanelija nad lucicem, su ustanovili da je bio lakat u glavu, ali nije bilo preterane upotrebe sile.. wtf brankovic dobio tehnicku, iako nije pao bez kontakta(koji nije bio jak, al ga je bilo).. a u gotovo sledecem napadu avramovic simulira head shoot sa bacanjem 2 metra u stranu a sudije nista.. 4
Hele Posted February 8 Posted February 8 Ne moze biti ok sudjenje ako gledas snimak posle celendza i ne vidis, a jasno se vidi. To nije greska. Kako je mogao da pogresi? Nemoguce prosto. Tehnicka Danku za simuliranje???????????? ???????????? ???????? 1
Marco Cake Posted February 9 Posted February 9 10 hours ago, Shaq said: najjace da je uslov za ostanak, da sa slabijim timom i timom koji nije selektirao osvoji abu.. Oh shit, here we go again
Heyter Posted February 9 Posted February 9 Večeras je must win tekma.. Pozitivnim ishodom dolazimo na pobedu od groblja, a dve pobede od Valensije i Makabija. Ako se ne varam, imamo bolji međusobni skor sa svima gore spomenutim! 8 kola do kraja.. lopta je okrugla.. sudijska je poslednja.. čuda su moguća.. (i sve ostale floskule) 1 1
MiddleClass Posted February 9 Posted February 9 Teo upitan za mec. Koji se kurac trosio protiv Buducnosti nije mi jasno 9
Valk Posted February 9 Posted February 9 35 minutes ago, MiddleClass said: Teo upitan za mec. Koji se kurac trosio protiv Buducnosti nije mi jasno Bar da je vredelo nego bruka. 2
Milošica Posted February 9 Posted February 9 1 minute ago, Valkyrie said: Bar da je vredelo nego bruka. Kako smo krenuli, možda Budućnost bude druga a Partizan treći, pa idete u finalu na njih. 1
Valk Posted February 9 Posted February 9 1 minute ago, Milošica said: Kako smo krenuli, možda Budućnost bude druga a Partizan treći, pa idete u finalu na njih. Gubim nit za koga tačno navijaš 2 4
booyaka Posted February 9 Posted February 9 4 minutes ago, Valkyrie said: Gubim nit za koga tačno navijaš Za one kojima su zvezde naklonjene. 3
ducca Posted February 9 Posted February 9 10 minutes ago, Milošica said: Kako smo krenuli, možda Budućnost bude druga a Partizan treći, pa idete u finalu na njih. To i jeste bio masterplan iza ekspurzije u Podgoricu 2
assignment Posted February 9 Posted February 9 16 minutes ago, Milošica said: Kako smo krenuli, možda Budućnost bude druga a Partizan treći, pa idete u finalu na njih. A polufinale dobijamo sluzbenim putem? 1
*edited by mod Posted February 9 Posted February 9 8 minutes ago, ducca said: To i jeste bio masterplan iza ekspurzije u Podgoricu Ali znamo za jadac, pa gađamo četvrto mesto. 1
Milošica Posted February 9 Posted February 9 2 minutes ago, assignment said: A polufinale dobijamo sluzbenim putem? Pa bilo koja ekipa osim ove tri nema šanse da nešto uradi. @Valkyrie Za Partizan navijam. @ducca A možda mi jurimo 4. mesto 2 1
Recommended Posts