Hele Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 (edited) Necu ni ja da provociram, ali sad sam malo premotao i ono je stvarno odlicno sudjenje. Tj. kradja narodski receno. Bice veselo u finalu ABA-e ako i u EL namestaju. Edited February 8, 2024 by Hele 2
Shaq Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 27 minutes ago, Hele said: Necu ni ja da provociram, ali sad sam malo premotao i ono je stvarno odlicno sudjenje. Tj. kradja narodski receno. Bice veselo u finalu ABA-e ako i u EL namestaju. sudjenje je bilo ok, ako izuzmemo kako su presudjivali one flop™ situacije, pogotovo sto su gledali snimak.. kod lakta nanelija nad lucicem, su ustanovili da je bio lakat u glavu, ali nije bilo preterane upotrebe sile.. wtf brankovic dobio tehnicku, iako nije pao bez kontakta(koji nije bio jak, al ga je bilo).. a u gotovo sledecem napadu avramovic simulira head shoot sa bacanjem 2 metra u stranu a sudije nista.. 4
Hele Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Ne moze biti ok sudjenje ako gledas snimak posle celendza i ne vidis, a jasno se vidi. To nije greska. Kako je mogao da pogresi? Nemoguce prosto. Tehnicka Danku za simuliranje???????????? ???????????? ???????? 1
Marco Cake Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 10 hours ago, Shaq said: najjace da je uslov za ostanak, da sa slabijim timom i timom koji nije selektirao osvoji abu.. Oh shit, here we go again
Heyter Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Večeras je must win tekma.. Pozitivnim ishodom dolazimo na pobedu od groblja, a dve pobede od Valensije i Makabija. Ako se ne varam, imamo bolji međusobni skor sa svima gore spomenutim! 8 kola do kraja.. lopta je okrugla.. sudijska je poslednja.. čuda su moguća.. (i sve ostale floskule) 1 1
MiddleClass Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Teo upitan za mec. Koji se kurac trosio protiv Buducnosti nije mi jasno 9
Valk Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 35 minutes ago, MiddleClass said: Teo upitan za mec. Koji se kurac trosio protiv Buducnosti nije mi jasno Bar da je vredelo nego bruka. 2
Milošica Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 1 minute ago, Valkyrie said: Bar da je vredelo nego bruka. Kako smo krenuli, možda Budućnost bude druga a Partizan treći, pa idete u finalu na njih. 1
Valk Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 1 minute ago, Milošica said: Kako smo krenuli, možda Budućnost bude druga a Partizan treći, pa idete u finalu na njih. Gubim nit za koga tačno navijaš 2 4
booyaka Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 4 minutes ago, Valkyrie said: Gubim nit za koga tačno navijaš Za one kojima su zvezde naklonjene. 3
ducca Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 10 minutes ago, Milošica said: Kako smo krenuli, možda Budućnost bude druga a Partizan treći, pa idete u finalu na njih. To i jeste bio masterplan iza ekspurzije u Podgoricu 2
assignment Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 16 minutes ago, Milošica said: Kako smo krenuli, možda Budućnost bude druga a Partizan treći, pa idete u finalu na njih. A polufinale dobijamo sluzbenim putem? 1
*edited by mod Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 8 minutes ago, ducca said: To i jeste bio masterplan iza ekspurzije u Podgoricu Ali znamo za jadac, pa gađamo četvrto mesto. 1
Milošica Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 2 minutes ago, assignment said: A polufinale dobijamo sluzbenim putem? Pa bilo koja ekipa osim ove tri nema šanse da nešto uradi. @Valkyrie Za Partizan navijam. @ducca A možda mi jurimo 4. mesto 2 1
Recommended Posts