John Coltrane Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 3 minutes ago, booyaka said: Ma jok, utakmica ništa ne odlučuje. Ne na tabeli, ali sujete su to. Seti se svinjarije pre 5 godina kad je Budućnost tražila da se cela serija ponovi.
booyaka Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Just now, John Coltrane said: Ne na tabeli, ali sujete su to. Seti se svinjarije pre 5 godina kad je Budućnost tražila da se cela serija ponovi. Ma ok, ali ne nalazimo se na istim mestima mi i oni u smislu ambicija, mi i komšiluk smo 99,9% učesnici EL i sledeće sezone, njima je zacementiran EC.
kralj Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 1 minute ago, John Coltrane said: Ne na tabeli, ali sujete su to. Seti se svinjarije pre 5 godina kad je Budućnost tražila da se cela serija ponovi. Radije bi ćoki poslao Partizan Rekvijem na eventualnu majstoricu u Moraču nego što bi se mačevao sa Bokanom. Nije više konkurentan. Nisam gledao, obeshrabrilo me kad sam čuo da Top neće skoro. 1
Ratamahatta Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 (edited) Zvezdan Mitrovic vadi odelo iz kredenca i finim pokretima brise prasinu s njega Edited February 5, 2024 by Ratamahatta 2 1
Marco Cake Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 15 minutes ago, booyaka said: Ma ok, ali ne nalazimo se na istim mestima mi i oni u smislu ambicija, mi i komšiluk smo 99,9% učesnici EL i sledeće sezone, njima je zacementiran EC. To neki info iz Zeleznika? 😅 Ako Pariz ili London uzmu EC, a Valensija udje u PO. Ne bih se kladio u tu opciju.
booyaka Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 3 minutes ago, Marco Cake said: To neki info iz Zeleznika? 😅 Ako Pariz ili London uzmu EC, a Valensija udje u PO. Ne bih se kladio u tu opciju. Nemoj da se kladiš to je bolest. 6
Micko8 Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Nece se osvojiti nista, kroz nju ce proci krdo stranaca koje sledece sezone nece biti u ekipi i onda opet ajde Jovo na novo 2
Dankan Ajdaho Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Davidovac je za 17 minuta na parketu jednom šutnuo na koš (i naravno promašio)?
Shaq Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 (edited) gurovic najavio da ce biti u novoj upravi zvezde.. jedna mili boze Edited February 5, 2024 by Shaq
ducca Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 To je vidjeno mesecima unazad, redovan na utakmicama u prvom redu, gostovanja na kkcz televiziji, ima odgovarajuću člansku kartu, moralno podoban, domaćin čovek, pravo lice kluba za novu upravu. Verujem da će se naći nešto i za Kešelja. 3
booyaka Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Kešelj bi mogao da bude direktor Nacionalnog stadiona, malo da se strpi. 1
Shaq Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 10 minutes ago, ducca said: To je vidjeno mesecima unazad, redovan na utakmicama u prvom redu, gostovanja na kkcz televiziji, ima odgovarajuću člansku kartu, moralno podoban, domaćin čovek, pravo lice kluba za novu upravu. Verujem da će se naći nešto i za Kešelja. ipak je u pitanju savet, gde ce biti i rakoc izmedju ostalih a ne da idu u upravu... u prevodu nece magistar nidje 1
Cane Vukic Prebranac Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Битно је да је опљунуо по Душку како није хтио Хауарда и Монекеа. 1
Recommended Posts