John Coltrane Posted February 5 Posted February 5 3 minutes ago, booyaka said: Ma jok, utakmica ništa ne odlučuje. Ne na tabeli, ali sujete su to. Seti se svinjarije pre 5 godina kad je Budućnost tražila da se cela serija ponovi.
booyaka Posted February 5 Posted February 5 Just now, John Coltrane said: Ne na tabeli, ali sujete su to. Seti se svinjarije pre 5 godina kad je Budućnost tražila da se cela serija ponovi. Ma ok, ali ne nalazimo se na istim mestima mi i oni u smislu ambicija, mi i komšiluk smo 99,9% učesnici EL i sledeće sezone, njima je zacementiran EC.
kralj Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, John Coltrane said: Ne na tabeli, ali sujete su to. Seti se svinjarije pre 5 godina kad je Budućnost tražila da se cela serija ponovi. Radije bi ćoki poslao Partizan Rekvijem na eventualnu majstoricu u Moraču nego što bi se mačevao sa Bokanom. Nije više konkurentan. Nisam gledao, obeshrabrilo me kad sam čuo da Top neće skoro. 1
Ratamahatta Posted February 5 Posted February 5 (edited) Zvezdan Mitrovic vadi odelo iz kredenca i finim pokretima brise prasinu s njega Edited February 5 by Ratamahatta 2 1
Marco Cake Posted February 5 Posted February 5 15 minutes ago, booyaka said: Ma ok, ali ne nalazimo se na istim mestima mi i oni u smislu ambicija, mi i komšiluk smo 99,9% učesnici EL i sledeće sezone, njima je zacementiran EC. To neki info iz Zeleznika? 😅 Ako Pariz ili London uzmu EC, a Valensija udje u PO. Ne bih se kladio u tu opciju.
booyaka Posted February 5 Posted February 5 3 minutes ago, Marco Cake said: To neki info iz Zeleznika? 😅 Ako Pariz ili London uzmu EC, a Valensija udje u PO. Ne bih se kladio u tu opciju. Nemoj da se kladiš to je bolest. 6
Micko8 Posted February 5 Posted February 5 Nece se osvojiti nista, kroz nju ce proci krdo stranaca koje sledece sezone nece biti u ekipi i onda opet ajde Jovo na novo 2
Dankan Ajdaho Posted February 5 Posted February 5 Davidovac je za 17 minuta na parketu jednom šutnuo na koš (i naravno promašio)?
Shaq Posted February 5 Posted February 5 (edited) gurovic najavio da ce biti u novoj upravi zvezde.. jedna mili boze Edited February 5 by Shaq
ducca Posted February 5 Posted February 5 To je vidjeno mesecima unazad, redovan na utakmicama u prvom redu, gostovanja na kkcz televiziji, ima odgovarajuću člansku kartu, moralno podoban, domaćin čovek, pravo lice kluba za novu upravu. Verujem da će se naći nešto i za Kešelja. 3
booyaka Posted February 5 Posted February 5 Kešelj bi mogao da bude direktor Nacionalnog stadiona, malo da se strpi. 1
Shaq Posted February 5 Posted February 5 10 minutes ago, ducca said: To je vidjeno mesecima unazad, redovan na utakmicama u prvom redu, gostovanja na kkcz televiziji, ima odgovarajuću člansku kartu, moralno podoban, domaćin čovek, pravo lice kluba za novu upravu. Verujem da će se naći nešto i za Kešelja. ipak je u pitanju savet, gde ce biti i rakoc izmedju ostalih a ne da idu u upravu... u prevodu nece magistar nidje 1
Cane Vukic Prebranac Posted February 5 Posted February 5 Битно је да је опљунуо по Душку како није хтио Хауарда и Монекеа. 1
Recommended Posts