Shaq Posted February 2 Posted February 2 poruka igraca fazon tipa, ne moze vi toliko puta da se napalite, koliko puta mi mozemo da se useremo 1
John Coltrane Posted February 2 Posted February 2 12 minutes ago, Valkyrie said: Ne očekujem Bog zna šta ali ovako otvorene šuteve da promašujemo je baš katastrofa u najavi Šut na stranu, ali prvih par akcija kao da su se skupili pre 5minuta.
Shaq Posted February 2 Posted February 2 reko sam vec, nasa doselekcija je dosta rekla o ambicijama, pacova sabaza zamenili smartom i gilespijem
sigurnost Posted February 2 Posted February 2 Debili sa ubacivanjem konfeta ubili momentum. Dileje Sever.
MiddleClass Posted February 2 Posted February 2 1 minute ago, Shaq said: mrtvi brizuela 3/3 za tri Sve tri sam u dvorani. Ne pravimo faulove. Mora malo tuce 1
assignment Posted February 2 Posted February 2 I opet ne pravimo faul na somu koji sutra 4/4 za tri. 2
Defunctus Posted February 2 Posted February 2 Barselona u Beogradu lose odigra samo kad je fajnal for, a van toga po pravilu duh Golden Stejta udje u njih
hrkljush boys_2 Posted February 2 Posted February 2 I opet protiv Zvezde će protivnički igrač imati season high. Mitar u odbrani nijemi posmatrač.
Recommended Posts