Shaq Posted January 30 Posted January 30 3 minutes ago, assignment said: Opet deda maši sam kao duh...Nismo ga valjda potpisali na dve godine nismo na 2, potpisali smo ga na 3 1 2
sigurnost Posted January 30 Posted January 30 Just now, Hele said: Kako bih izbacio odmah Nedovica zbog ovog divljanja, nema veze sto je pogodio. Tu je da izmisli poen. 3
Heaviside Posted January 30 Posted January 30 2 minutes ago, assignment said: Opet deda maši sam kao duh...Nismo ga valjda potpisali na dve godine Mislim da je na 3 ili ono 2+1, ali nije ni bitno pošto takvi kod Ćokija samo na sopstveno insistiranje napuštaju klub 1
Hele Posted January 30 Posted January 30 1 minute ago, sigurnost said: Tu je da izmisli poen. Jedino kad bi bio neko ko to radi sa visokim procentom uspesnosti, onda bi nekako bilo ok. Ali kada bi to znao, igrao bi u NBA-u, ne u Zvezdi. Zvezdi ne trebaju ti Vil Bartoni, mora da gaji drugaciji stil igre.
MiddleClass Posted January 30 Posted January 30 Bolomboj krompir posle novog ugovora. Covic: "pomozi sirotu na svoju sramotu" 1
Valk Posted January 30 Posted January 30 5 minutes ago, Heaviside said: Mislim da je na 3 ili ono 2+1, ali nije ni bitno pošto takvi kod Ćokija samo na sopstveno insistiranje napuštaju klub Nema veze, nepisana pravila su jaka ako ne i jača od pisanih tako da će možda .. uprava kluba proceniti i ban..raskinuti ugovor s njim. 1
arheolog1981 Posted January 30 Posted January 30 Just now, MiddleClass said: Kakav je ovo ugao kamere, liči na Tiriona
assignment Posted January 30 Posted January 30 2 minutes ago, booyaka said: Ne znam da li da igramo svič, zna li ko U jednom momentu smo igrali 2-3 zonu...
Heaviside Posted January 30 Posted January 30 Gadna tekma za sada, zonu igrali i jedni drugi na trenutke, loši napadi…dobijamo lagano ako Teo može odigra još 10 minuta, u suprotnom će biti rutavo
Valk Posted January 30 Posted January 30 Gosti 2/12 trojke Keep up the good work, Vale. Teo 6 poena iz 2 trojke + 4 asistencije dakle 8 poena njegovih jer ih je nacrtao. Samo da izdrži još malo. 2
Wilde Posted January 30 Posted January 30 Nedović u amoku. Samo još neko da se pridruži da se konačno odlepimo. 1
Nikodije Posted January 30 Posted January 30 Nemanjica baš voli ove opuštene, rekreativne utakmice, tu caruje. 3
Recommended Posts