MiddleClass Posted January 29 Posted January 29 1 hour ago, Ros said: kad je uvedeno pravilo da igrac moze jednom da vodi loptu u svojoj polovini, i jos jednom u protivnickoj? I kod tehnicke za Sfera Aleksi ispada lopta pa je hvata i dodaje Naneliju. Nevjerovatno da ove situacije nisu uzivo vidjele sudije.... 1 1
Djolle Posted January 29 Posted January 29 6 minutes ago, MiddleClass said: I kod tehnicke za Sfera Aleksi ispada lopta pa je hvata i dodaje Naneliju. Nevjerovatno da ove situacije nisu uzivo vidjele sudije.... Ne mogu tačno sa se setim situacije, ali ovo kako si opisao, nije prekršaj. btw, još jedan tekst sličan onom Plavšićevom, https://nova.rs/sport/evroliga/crvena-zvezde-najbolji-tim-u-istoriji-porazi-asvel-alba/ 1
Shaq Posted January 29 Posted January 29 bio covek 6 meseci tu, al dovoljno da vidi sa cime se borimo.. iako smo ga lansirali da do kraja karijere igra u realu i dalje prati zvezdu.. 1 1
MiddleClass Posted January 29 Posted January 29 (edited) 16 minutes ago, Djolle said: Ne mogu tačno sa se setim situacije, ali ovo kako si opisao, nije prekršaj. btw, još jedan tekst sličan onom Plavšićevom, https://nova.rs/sport/evroliga/crvena-zvezde-najbolji-tim-u-istoriji-porazi-asvel-alba/ Pravi roling da izbjegne naseg igraca koji se zaletio da faulira Aleksu. Aleksi dok se okrece driblingom oko naseg igraca ispada lopta i hvata je i prosljeduje je Naneliju valjda. Moguce da je dozvoljeno jer je bio u driblingu... Edited January 29 by MiddleClass 1
Dankan Ajdaho Posted January 29 Posted January 29 3 hours ago, Ros said: gde nam je @Dankan Ajdaho ? Na putu 1
Dankan Ajdaho Posted January 29 Posted January 29 5 hours ago, garmonbozia said: Nisam gledao utakmicu, vrlo verovatno. nebaždaren je on svako bi voleo da ga ima u svojoj ekipi i mrzeo u tuđoj Da je to govno u mojoj ekipi prestao bih da gledam istu istog sekunda. 2 2 1
Shaq Posted January 29 Posted January 29 mi smo u 4/4 primili fakticki 9 trojki (7 trojki + 2 puta im dodeljena po 3 bacanja) i jedna dvojka kamenskog, i gotovo sve otvorene a sve kao posledica debilne odbrane sa udvajanjem dva niska na kamenskom.. znaci em sto moze iz mesta da sutne preko dva nasa beka em na trojci stoje na vetrometini™ panter, naneli, avramovic itd znaci bukvalno luz-luz™ situacija, i grk je bio istrajan da se to igra u celoj 4/4.. pakao 1 2
sigurnost Posted January 29 Posted January 29 (edited) Ovo je dozvoljeno?? Hahahahaha Edited January 29 by sigurnost 3 1
J.R. Cash Posted January 29 Posted January 29 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: Da je to govno u mojoj ekipi prestao bih da gledam istu istog sekunda. Navijas za klub koji vodi Nebojsa Covic. Dozvoli da izrazim malu sumnju u tu vrstu etike. 6 1 2 3
Marco Cake Posted January 29 Posted January 29 Opasna .uda Yaga da zavrsi akciju toliko ranije. Brat je na baterije, skroz lud kad mu das kljuceve tima u ruke. Vrhunska utakmica 30minuta i energija. Kad bi to ponovili u EL bilo bi super... 1
Ratamahatta Posted January 29 Posted January 29 (edited) Nadolazeci uraganski orgazam Cukic Dejana, kolorizovano Vise mi se svidja ovaj momenat nego Tegijev bluz posle Nedovica Edited January 29 by Ratamahatta
kralj Posted January 29 Posted January 29 2 hours ago, Marco Cake said: Opasna .uda Yaga da zavrsi akciju toliko ranije. Brat je na baterije, skroz lud kad mu das kljuceve tima u ruke. Vrhunska utakmica 30minuta i energija. Kad bi to ponovili u EL bilo bi super... Nisu muda, nego loš decision making i deficit iskustva. Svejedno, kad ispadne ovako, momak je zaslužio sve zasluge. 1 3 3
kralj Posted January 29 Posted January 29 9 hours ago, Shaq said: naslednik polupanog zexa.. Luka je idealan za neku novu emisiju kabinetskog tipa. U nastavku je pričao kako zbog nekih stvari koje je radio, nikad neće da se javi Trifunoviću i pruži mu ruku kad ga sretne, ali ispričaće nekog sledećeg utorka, neuralgična situacija u društvu, gravitira, trt-mrt. 2
Dankan Ajdaho Posted January 29 Posted January 29 3 hours ago, J.R. Cash said: Navijas za klub koji vodi Nebojsa Covic. Dozvoli da izrazim malu sumnju u tu vrstu etike. Ja sam DOSLOVNO prestao da idem na stadion nakon one utakmice Zvezda-Partizan kada se maloumnici po ciči zimi i snegu gađali igrače Partizana čime su stigli pa ovi na poluvremenu nisu mogli u svlačionicu, a u halu sam prestao da odlazim od polusezone prošle godine, jer mi je pun kurac doktora robotike. A to su dve stvari među par koje najviše volim u životu. 1
Recommended Posts