Mil@n Posted January 28 Posted January 28 Idem sa planinarenja i čitam da me brat Yago koga toliko branim opet ispoštovao. ❤️ 4 1
MeanM@ Posted January 28 Posted January 28 1 minute ago, John Coltrane said: Da postoje sudije, u svakom derbiju bi onaj šljam upisao 5 ličnih do poluvremena. Trenerova odbrana je deo psihologije podilaženja navijačima i raspirivanja još veće mržnje&tenzije. Daje mu odrešene ruke da sledeći put udari još jače. Evo, ja se pitam jel jeste ili nije ovaj rezon? Jel vredna pobeda toga? Jel to sport u danasnje vreme? Sta ja previdjam u tom stavu? Osudio bih iz prve slicnu podrsku trenera igracu tima za koji navijam. Po cenu gradjenja kakvog god uspeha. Bilo bi lepo imati konsenzus oko ovoga, inace ni ovaj forum nije nista vise od portal komentara. 2
garmonbozia Posted January 28 Posted January 28 (edited) čestitke normalnim ciganima, pogotovo meanme i malo manje heavisideu. eleniku čestitke, ali isto manje nego ovima, ali on je klasičan cigan velikog srca, ne mogu da ga mrzim iako je patkometraš. @MeanM@ što se tiče Ledeja, svaki trener će zaštiti svog igrača, neću opet da se vraćam na priče koliko je prljavih igrača prošlo kroz oba kluba i treneri su ih uvek branili. Da li je ispravno ili ne, nisam siguran Edited January 28 by garmonbozia 1 1 1
elementary Posted January 28 Posted January 28 Nedović i Teo nisu skroz fit ,tako da je bilo bitno samo pobediti i zadržati prvo mesto na tabeli . Mitrovic takođe u kanalu posle povrede , sa ova tri igrača na nivou ipak je druga priča . 3
Ratamahatta Posted January 28 Posted January 28 Pobeda k'o pobeda, desava se fazon 5x po sezoni deceniju unazad Partizan pobedio u opstinama Stari Grad, Vracar i Savski Venac, na Novom Beogradu se ponavlja zbog tehnickih neregularnosti 2 2
ToniAdams Posted January 28 Posted January 28 1 minute ago, garmonbozia said: čestitke normalnim ciganima, pogotovo meanme i malo manje heavisideu. eleniku čestitke, ali isto manje nego ovima, ali on je klasičan cigan velikog srca, ne mogu da ga mrzim iako je patkometraš. ali malenog tela 1 6
Popular Post MiddleClass Posted January 28 Popular Post Posted January 28 19 minutes ago, Shaq said: prvo, videli smo kako u el sudije privode derbi kraju(bez i jednog celendza) a videli smo da u abi ni 20 razlike nije dovoljno protiv narandzastih prsluka.. drugo, razlika u kvalitetu skoro duplo, nama jedan igrac da fali to je vec rasulo u najavi, oni na svakoj pozciji po 2 ektra kvaliteta em sira rotacija.. Boldovano bas bode oci. Vrhunsko sudjenje u EL evo vec 4 derbija dje nema zamjerki kad dobijes ili izgubis. Kakav je svinjac Zoc kreirao u aba glede sudija je za nepovjerovati. Prijetnjom srpskim sudijama ih je iskljicio iz aba derbija u nedogled. Izmisljaju bolovanja jer im prijeti da EL vise nece vidjeti. I onda zavisimo od ovih aba placenika, a znamo ko ima stavku u budzetu za sudjenje. Dobro je da je Sfero vidio sto ga ceka i da nema sekund opustanja jer se igra 5 na 8 cijelu seriju. 10 1
Heaviside Posted January 28 Posted January 28 4 minutes ago, garmonbozia said: čestitke normalnim ciganima, pogotovo meanme i malo manje heavisideu. eleniku čestitke, ali isto manje nego ovima, ali on je klasičan cigan velikog srca, ne mogu da ga mrzim iako je patkometraš. @MeanM@ što se tiče Ledeja, svaki trener će zaštiti svog igrača, neću opet da se vraćam na priče koliko je prljavih igrača prošlo kroz oba kluba i treneri su ih uvek branili. Da li je ispravno ili ne, nisam siguran fala mada mi cestitke navijacima nikad nisu bile jasne Dobro ste sibali u minusu, sad vec standardno za ovu sezonu, sa tim da je Ledej presao granicu za moj ukus. 4
garmonbozia Posted January 28 Posted January 28 1 minute ago, Heaviside said: sa tim da je Ledej presao granicu za moj ukus. Nisam gledao utakmicu, vrlo verovatno. nebaždaren je on svako bi voleo da ga ima u svojoj ekipi i mrzeo u tuđoj
Ratamahatta Posted January 28 Posted January 28 (edited) A sada utisak nedelje omfg kako to kako to kako to, pa onda tri i po godine teoretisanja i cudjenja kako SPS pobedjuje u Surdulici, pa onda kako su sredovecni mudri i jaki, a mladi plisana govna, partizanovci gospoda a zvezdasi seljacine u svemu uvek i svugde, uz cokoladne mrvice, cimet i pogresne pretpostavke kako ce se zavrsiti koja serija uz neizbezan plot twist u kojem su i Severina i Rozga lezbace Edited January 28 by Ratamahatta 3
hrkljush boys_2 Posted January 28 Posted January 28 5 minutes ago, Heaviside said: fala mada mi cestitke navijacima nikad nisu bile jasne Dobro ste sibali u minusu, sad vec standardno za ovu sezonu, sa tim da je Ledej presao granicu za moj ukus. 1 1
Recommended Posts