kralj Posted January 28 Posted January 28 Sve u svemu ovo smeće od utakmice je trajalo dva i po sata. Sreća pa ovi gangsteri nisu dobili. Naneli zalutao. Kapitam da su ga zajebali da produži, obećali mu da Lesor, Ledej i Panter idu. Ipak, odsustvo humanosti Bolomboja je najupečatljivije. Ovo Silfredi ne radi kad pokorava praška predgrađa. 3 1 2
kralj Posted January 28 Posted January 28 E da. Najjače komentatori trtljaju kako željko nema tajmaut, a ovi svaki prekid gledaju po 5 minuta 2
Heaviside Posted January 28 Posted January 28 da, da bolomboj je takva momcina da je potpuno neverovatno kako je toliko dugo poprilicno ispod radara iako je bio kod dobrih trenera 3 1
MeanM@ Posted January 28 Posted January 28 Bolomboy, diskretni heroj. A svirase mu onaj faul u napadu da ne bude idealno 3 1
hrkljush boys_2 Posted January 28 Posted January 28 Yago clutcher, lagano je pospremi. Bravo Mali Brate. 2 2
elementary Posted January 28 Posted January 28 Žoc nije zadovoljan brojem bacanja,analizirace . Ne znam šta se uhvatili na tu priču o drugom poluvremenu Partizana kad je na 8 do kraja bilo 19 razlike ,Zvezda odigrala solidnih 32 minuta i nevidjen raspad u 8 minuta . 1
Shaq Posted January 28 Posted January 28 (edited) robija podrzava agresivnost smrada, tj kaze nije ni bio agresivan, a ucestvovao je da se partizan pokrene.. kakav govnar Edited January 28 by Shaq 4 1 2
kralj Posted January 28 Posted January 28 2 minutes ago, MeanM@ said: Bolomboy, diskretni heroj. A svirase mu onaj faul u napadu da ne bude idealno Gde bre diskretan 2
elementary Posted January 28 Posted January 28 Lako se on navikao na mulj a kako je samo bio kao sobarica kada je došao . 4
hrkljush boys_2 Posted January 28 Posted January 28 1 minute ago, Shaq said: robija podrzava agresivnost smrada, tj kaze nije ni bio agresivan, a ucestvovao je da se partizan pokrene.. kakav govnar Što bi babe rekle - šupak. 1
Heaviside Posted January 28 Posted January 28 ledeja pohvalio, apeluje da se gleda snimak da se vidi da nije samo on bio za fajt nekorektno je targetirati jednog igraca haha aka sam ga dobro shvatio ni sudjenjem nije zadovoljan 3 1
Frank Pembleton Posted January 28 Posted January 28 Bolomboj naklon do poda.... Čovek šljaka. Nema šanse da mi njega zadržimo... 2 1
kralj Posted January 28 Posted January 28 Stručna analiza đure: Ja mislim da je sad u svlačionici rusvaj, pevaju. 3
Recommended Posts