MeanM@ Posted January 28 Posted January 28 (edited) Sfero sjebo malo komentum losom petorkom 2 minutes ago, John Coltrane said: Što je ovo faul Nedovića na Panteru? Pa usao u njegovu vertikalu. Jedino to vidim. Mekano, moz se svira, a i ne mora. Jeste faul. Edited January 28 by MeanM@
Shaq Posted January 28 Posted January 28 Just now, John Coltrane said: Što je ovo faul Nedovića na Panteru? povredio mu tanana osecanja.. kako kad mi gostujemo, sudije nikad ne navlace da se spusti ispod 20 razlike.. to je redovna praksa poslednje tri godine 2
Shaq Posted January 28 Posted January 28 duplo su jaci a sudije ne prestaju da jedu govna.. smit, andjusic, tristan van protokola.. ponitku, jaramaza i koprivicu ni ne koristi.. bahato.. 1
elementary Posted January 28 Posted January 28 Trebalo je ovde da bude 20 + razlike ,taman navukle malo sudije i smanjile razliku. Drugo cu preskočiti ,smanjiće razliku ali mislim da dobijamo par razlike . 1
MeanM@ Posted January 28 Posted January 28 @Milošica Deder objasni sto je namerni? Mozda previdjam nesto. Poslednji igrac? PJ u prednosti? Pri tome mu je uvatio ruku u polugu, sto u ovoj situaciji i pri padu nije naivno. Apsolutno sam rad izbaciti navijacki momenat iz tumacenja
Shaq Posted January 28 Posted January 28 Just now, booyaka said: Govno jedno neopevano smrdljivo. laktom ga udario u tu stranu gde je imao povredu rebra.. eto cime se gospoda™ sluzi
Milošica Posted January 28 Posted January 28 (edited) @MeanM@ Možda zbog onog kontakta nad Panterom. Nisu ni sami bili sigurni. Videli 20 razlika i opalili. Na 10- ne bi ni za vas ni za nas. Kasnije onaj faul Kabokla i to je to. Ima gadnih postova na našoj temi, ali ovo što se piše na vašim utakmicama na derbijima kad je neki loš period utakmice je van pameti. Edited January 28 by Milošica 1 1 1 1
MeanM@ Posted January 28 Posted January 28 Just now, Milošica said: @MeanM@ Možda zbog onog kontakta nad Panterom. Nisu ni sami bili sigurni. Videli 20 razlika i opalili. Na 10- ne bi za vas ni za nas. Kasnije onaj faul Kabokla i to je to. Isto sam pomislio kad su Kaboklu svirali faul za ‘guranje’ Mitrovica. Serem im se u posao kad im rezultat utice na kriterijum, uzasava to. 1
hrkljush boys_2 Posted January 28 Posted January 28 4 minutes ago, Milošica said: @MeanM@ Možda zbog onog kontakta nad Panterom. Nisu ni sami bili sigurni. Videli 20 razlika i opalili. Na 10- ne bi ni za vas ni za nas. Kasnije onaj faul Kabokla i to je to. Ima gadnih postova na našoj temi, ali ovo što se piše na vašim utakmicama na derbijima kad je neki loš period utakmice je van pameti. Pročitaj ti još jednom zadnjih par stranica na vašoj temi pa dođi da se izvineš. Prihvatićemo izvinjenje, nije problem. 1
kralj Posted January 28 Posted January 28 (edited) Namerni Hangi veze nema sa životom, PJ je dobar momak, ne mogu da zamislim da je imao zle namere, mada ponuđeni odgovori na pitanje šta je hteo sa ovim držanjem Hange dok se baca na stranu na koju rame nije predviđeno da se savija, sumnjam da mu se dopadaju. Faul Nedovića je čist. I Panter ga je tu iskusno navukao. Teo naravno doktor. Kad se obrije, u lavabou ostane košarke koliko ovi ostali imaju u porodičnom stablu. Edited January 28 by kralj 3
John Coltrane Posted January 28 Posted January 28 17 minutes ago, assignment said: Verovatno kontakt nogom? 16 minutes ago, levi said: pokupio ga nogama u doskoku 16 minutes ago, MeanM@ said: Sfero sjebo malo komentum losom petorkom Pa usao u njegovu vertikalu. Jedino to vidim. Mekano, moz se svira, a i ne mora. Jeste faul. 16 minutes ago, Shaq said: povredio mu tanana osecanja.. kako kad mi gostujemo, sudije nikad ne navlace da se spusti ispod 20 razlike.. to je redovna praksa poslednje tri godine Daleko je ono bilo od “kupljenja”, minimalan kontakt koji je sudija samo čeka da svirne.
smooth.Op Posted January 28 Posted January 28 36 minutes ago, levi said: kako se Pukl baca da spreči ono smeće da ne napravi drugu nesportsku Pukl u fazonu bato nemoj igro sam te plus koševa 🤣 3
kralj Posted January 28 Posted January 28 Babu povreda vratila na 9 minuta po meču u Evrokup Budućnosti.
Recommended Posts