sigurnost Posted January 27 Posted January 27 (edited) Do kraja utakmice ukupno 7 poena 1/9 za 3. Edited January 27 by sigurnost
Eleniko Posted January 27 Posted January 27 istu takvu statistiku naći ćeš i za loa na prvoj sledećoj utakmici armanija nakon beograda a protiv nas.... 1
booyaka Posted January 27 Posted January 27 7 hours ago, Mil@n said: Sin Medžika Džonsona i Džona Stoktona iz epruvete ne bi mogao da razigra Lazića, Davidovca, Gilespija, Tobija i i ostale talentovane drugare, svašta. Teo može, zato je peti asistent EL. 3
hrkljush boys_2 Posted January 27 Posted January 27 13 hours ago, *edited by mod said: On je takav igrač. Ili pokida kao vas ili udje u seriju promašaja. Kako god da bude nastavlja da šutira i svakako ukopa tim. Nekad svoj nekada protivnički. Da ne budem pogrešno shvaćen, mislim da je Howard vjerovatno najbolji šuter el, iako je ove sezone na 39% za 3 (protiv Zvezde na 70%), više sam ovo apostrofirao kao posljedicu Zvezdine užasne igre u odbrani, jer se na dosta utakmica dešava, da protivnički igrači naprave season high i to nam dosta govori kako igramo odbranu. Što se tiče famoznog Plavšićevog teksta, bezveze kliknuh, da pročitam gomilu gluposti. 4
Shaq Posted January 27 Posted January 27 daleko je ovo od uzasne odbrane, gari je usao napaljen i toeto.. 1
MeanM@ Posted January 27 Posted January 27 3 minutes ago, Shaq said: daleko je ovo od uzasne odbrane, gari je usao napaljen i toeto.. Pa i nije bas daleko od lose odbrane. Kad skautiras ovakvog lika, znas da je jedan od mogucih scenarija da se upali i imas u dzepu taktiku i za to. Ne ispustas ga, fauliras, bacanja, ne sme lopta kod njega i sve to. A i kako mi svako malo konstatujemo da je bas nas neko napunio sa procentima jacim od svojih proseka? Ne vole nas kanda, nerviramo ih 2
Nikodije Posted January 27 Posted January 27 Otkad pratim Zvezdu cigani su šokirani kada neko pogodi otvoren šut 3 2
hrkljush boys_2 Posted January 27 Posted January 27 4 hours ago, Shaq said: daleko je ovo od uzasne odbrane, gari je usao napaljen i toeto.. Jeste pogodio neke preko ruke, ali sad tek vidim koliko je ovo neozbiljno. Bolje da nisam ni gledao. Jebote ili se pomaže sa njega, ili iz 1 na 1. Nijednom nije pokušano da ga se udvaja npr. 1
levi Posted January 27 Posted January 27 da smo imali brata Holinsa bez dana treninga, samo da uđe nekoliko poseda da čuva Howarda, dobili bi utakmicu 3
hrkljush boys_2 Posted January 28 Posted January 28 Mrtvaja na forumu, a derbi danas. Logično, dosadilo ljudima više, a i prelaze nas danas groboši ko plitak potok.
booyaka Posted January 28 Posted January 28 37 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Mrtvaja na forumu, a derbi danas. Logično, dosadilo ljudima više, a i prelaze nas danas groboši ko plitak potok. Ja se spremam put Arene. 🙂 1
Recommended Posts