ducca Posted January 25 Posted January 25 Protiv jedne od najslabijih ekipa sa igračima bez gotovo ikakvog EL renomea to izgleda ovako, -15 laganih. Da smo večeras gostovali iole ozbiljnijem timu bilo bi 25-30 na poluvremenu. #stevakaradzic 1
Valk Posted January 25 Posted January 25 Naravoučenije: Mađija se mora vući sasobom makar sedela iza klupe i psovala redom i naše i njine. Nemanja da se sjebe skroz ne bi li nas održao nosem iznad vode, baš lepo
Marco Cake Posted January 25 Posted January 25 Laza sa ovom igrom, borim se..moze igrati u Zvezfi do 50g. Lazarevic mozda..Dobili bi otkaz na polusexoni u Slasku iz Vroclava.
ZSNj Posted January 25 Posted January 25 (edited) 17 minutes ago, MeanM@ said: De, de. Igramo bez nekih igraca. A i nije Grk kriv za uzasne procente otvorenih suteva. Moze da bude kriv sto svi popravljaju statistiku protiv nas. A i rano je posle dva meseca bilo kog trenera proglasavati neznalicom. Tebe tek siguran sam da nisam, al prosto smatram da treba ostvariti kontinuitet za rezultate. Al to je vec davno ispricana prica. Nemamo mi strpljenja za to, a u skladu sa tim i rezultati. Malo karikiram, i vise sam kroz salu pisao A i moram da pisem nesto, posto da gledam ovo nemam snage.. Jbt yago prodje sam na obrucu niko mu nije ni blizu i promasi zicer. Mislim da ni on sam nije ocekivao da ce stici do obruca.. Edited January 25 by ZSNj 3 1
Defunctus Posted January 25 Posted January 25 Jago nam zakucava poslednji ekser u sanduk, cisto da ne ostane ni trunka nade.
Valk Posted January 25 Posted January 25 2 minutes ago, MiddleClass said: Jago jebi se Ušla mu voda u uši, pun intended. 1
hrkljush boys_2 Posted January 25 Posted January 25 (edited) A izvedi ga, idite u kurac i ti i on. Edited January 25 by hrkljush boys_2
Heaviside Posted January 25 Posted January 25 2 minutes ago, MiddleClass said: Jago jebi se Evo ga opet opet će da ima dobru statistiku pa će biti kao odličan je on ali drugi su loši. A ne znam da li smo jednu jedinu dobili i EL kada on ima dobre brojke. Asvel, Milano, Baskonija svi rezultati kontra njegove statistike. 2
Marco Cake Posted January 25 Posted January 25 Treba zamoliti Basiksekir ili kako vec da nam daju Deja..poslacemo im free Nedovica, Tobija, Lazarevica, Dedu, Yaga, Smarta.. 1
Defunctus Posted January 25 Posted January 25 Mozda i bolje ovako nego da nas sjebu u nekoj neizvesnoj zavrsnici, za promenu malo.
Recommended Posts