Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Nalupaćemo favorite

Spoiler

krajnicima.

Posted

• Hvala 1
Posted

Lako se sprdati sa sirotinjom, vi toliko plaćate za 2-3 igrača... :fantom:

• +1 6
  • Haha 1
Posted
2 hours ago, FPLS said:

Zavrsena sednica skupstine.

- Pripremni turniri na Sardiniji, Kipru i u Minhenu

- Napadamo sva 4 trofeja

Koliko vidim tu su 3 trofeja u igri. 

Posted
12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Direktore on Twitter: "- “Poskupelo gorivo…” https://t.co ...

• Haha 2
Posted

Na platnom spisku kluba su trentno Lazic, Lazarevic, Kuzmic, Raduljica. Koliko oni vuku od tih 12M? :isuse:
Ajde da kazemo da je jednog od prva dva iz ovog kvarteta bilo rezonski produziti i da kazemo da je Raduljica odjebao raskid vazeceg (mada sumnjam i da mu je nudjen).
Za koj kurac onda Kuzmic???
Doci ce nova 4ka  i ako uracunamo Dedu u nekim rotacijama na visokim pozicijama imas 7 igraca od kojih petorica mogu da zavrsavaju posao na 5ici.
Za koj kurac onda Kuzmic kao sesti centar??? Ima li neko da mi ponudi neki raccionalan odgovor a da nije izvlacenje para iz kluba?

Posted

Ja bi sastavio tim sa igracima iz domacih liga za manje od milion evra i opet se ne bi blamirali u evropi koliko ce ovi sledece sezone:rolleyes:

• Haha 1
Posted

cenim da samopouzdanje crpis iz toga sto si razvaljivao football managera

Posted

Sve ispod f4 sa ovim igračima i trenerom bio bi epski neuspjeh.

• Haha 4
Posted
14 minutes ago, BWA said:

Sve ispod f4 sa ovim igračima i trenerom bio bi epski neuspjeh.

Tako je, mi, grobari, mega i budućnost. :cool:

Posted
28 minutes ago, cvrlle said:

Na platnom spisku kluba su trentno Lazic, Lazarevic, Kuzmic, Raduljica. Koliko oni vuku od tih 12M? :isuse:
Ajde da kazemo da je jednog od prva dva iz ovog kvarteta bilo rezonski produziti i da kazemo da je Raduljica odjebao raskid vazeceg (mada sumnjam i da mu je nudjen).
Za koj kurac onda Kuzmic???
Doci ce nova 4ka  i ako uracunamo Dedu u nekim rotacijama na visokim pozicijama imas 7 igraca od kojih petorica mogu da zavrsavaju posao na 5ici.
Za koj kurac onda Kuzmic kao sesti centar??? Ima li neko da mi ponudi neki raccionalan odgovor a da nije izvlacenje para iz kluba?

Zbog domacih takmicenja. Vlazni snovi su da ce se pravilo o broju stranaca ukinuti.

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

Klošari iz Telesporta, ovaj BasketNews.

• Haha 2
  • Tužno 1
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Kad oduzmeš 2.4M na porez ~ kao trener i par igrača nekog evroligaša sa pristojnim budžetom, npr. KKP.

• Wub 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...