Heaviside Posted January 18 Posted January 18 (edited) 2 minutes ago, assignment said: Ako misliš na pokušaj za tri na minus 4? Ne smatram to problemom, jedino što je promašio Sa deset metara u petoj sekundi napada, 3 minuta do kraja dok rudarimo preokretz. nije on baš toliki superstar, naprotiv. Uostalom, izvinjavao se celoj hali, zna i sam da je ispao bezobrazan. Edited January 18 by Heaviside 2
assignment Posted January 18 Posted January 18 Just now, Heaviside said: Sa deset metara u petoj sekundi napada, 3 minuta do kraja dok rudarimo preokretz. nije on baš toliki superstar, naprotiv. Bilo je 2:40 do kraja, bio sam,, davao je takve šuteve 2
ducca Posted January 18 Posted January 18 Just now, booyaka said: Umesto 2+1 ili 2+0 promašena oba bacanja. Klasika. Sve što se dešava večeras je vidjeno puno puta i postalo je šablon. Evo i Yago za malo 2+1. 2
Frank Pembleton Posted January 18 Posted January 18 Hauard je trebalo da se rešava faulovima ranije... 1
MiddleClass Posted January 18 Posted January 18 Bas to. Lukino 2+1 bi bilo za nerjeseno, ali 0p iz tog napada
Heaviside Posted January 18 Posted January 18 1 minute ago, booyaka said: Umesto 2+1 ili 2+0 promašena oba bacanja. A njima ulaze trojke preko ruke ko iz pičke. Kad neće neće
Valk Posted January 18 Posted January 18 2 minutes ago, assignment said: Ako misliš na pokušaj za tri na minus 4? Ne smatram to problemom, jedino što je promašio De nije problem, naložio se i prosuo šansu. Ovo što je promašio Luka i ušetavanje u koš posle toga Hauarda... Nesportsku će fasovati Bolomboj
ducca Posted January 18 Posted January 18 (edited) Uh, mozda je mogao Lazic da proba za 3, Yago bio sam na skoku. Nategnuto svakako. Edited January 18 by ducca
Heaviside Posted January 18 Posted January 18 3 minutes ago, assignment said: Bilo je 2:40 do kraja, bio sam,, davao je takve šuteve Predaleko za tu fazu napada osim ako nisi Stef Kari. Kao što rekoh, ne bi se izvinjavao pola minuta da je bio rezonski šut.
Defunctus Posted January 18 Posted January 18 Just now, ducca said: Uh, mozda je mogao Lazic da proba za 3, Yago bio sam na skoku. Nategnuto svakako. Neki air ball bi bio ili neki scenario koji ne mozemo ni zamisliti, nista dobro
Recommended Posts