assignment Posted January 18 Posted January 18 (edited) Howard će nas sam dobiti... Uvek, ali uvek se nama desi da nas jedan igrač uništi spolja, jebo mater Smart solidno krenuo i stao... Edited January 18 by assignment
hrkljush boys_2 Posted January 18 Posted January 18 Doviđenja prijatno. Teško je igrati bez pleja, a idioti neka vide i nek opet maksimalno opterete Tea kad se oporavi. Smart ima šlifa, ali prekratko je tu. Yaga nemam snage komentarisati.
MiddleClass Posted January 18 Posted January 18 Hauard cijele sezone igra ovako. Nije nas ubio neki anonimus jbg 4
hrkljush boys_2 Posted January 18 Posted January 18 Totalno su odsjekli Rokasa, ne može uopšte doći u poziciju da šutne.
Frank Pembleton Posted January 18 Posted January 18 (edited) Jbga Smart igra kao da nije prešao u Evropu. Ali na njegovu igru i nismo trebali da računamo. Evo ga ovaj Hauard... Edited January 18 by Frank Pembleton
assignment Posted January 18 Posted January 18 (edited) 5 minutes ago, MiddleClass said: Hauard cijele sezone igra ovako. Nije nas ubio neki anonimus jbg Ok, ali najkasnije posle treće ubačene ga treba faulirati, po ruci, jbt, nije lepo, ali neophodno, em će neko slobodno promašiti, em će ga ruke zaboleti Edited January 18 by assignment 1
hrkljush boys_2 Posted January 18 Posted January 18 (edited) Ipak ovaj ljomber ove sezone nije imao ovakve procente za 3, bez obzira što je vjerovatno najbolji šuter u Evropi. Edited January 18 by hrkljush boys_2
Zli Gli Posted January 18 Posted January 18 Em ga ovaj ludak nasiljio, em se mi sami lepo naguzili, niko bas da se trgne. Kakav epski raspad, mislim da je ovo i definitivno kraj nadanja za plejin. 2
Heaviside Posted January 18 Posted January 18 2 minutes ago, booyaka said: Uništili su nas u skoku. I pored svega bi ih dobili da nije toga
Recommended Posts