assignment Posted January 18 Posted January 18 Vidi se da je Baskonija u naletu, puni pouzdanja, brdo teških suteva pri kraju ubacili...
Valk Posted January 18 Posted January 18 Hanga mi se baš sviđa kao igrač, deluje kao slobodan strelac a ima odličan pregled igre. Smartić ko satić za sad, dobro je. 3 2
booyaka Posted January 18 Posted January 18 4 minutes ago, Valkyrie said: Hanga mi se baš sviđa kao igrač, deluje kao slobodan strelac a ima odličan pregled igre. Hanga ima izuzetno visok BBIQ. 1
Jimmy Kowalski Posted January 18 Posted January 18 3 minutes ago, garmonbozia said: Dobra kupovina Smart Pametna kupovina.. 2 1 2
assignment Posted January 18 Posted January 18 Zajebasmo dva napada i spustiše, Moneke nam pokupi mnogo lopti pod košem... 1
elementary Posted January 18 Posted January 18 Drže se nekako,imaju kao i mi odličan sut za tri za sada . 1
MocaVukotic Posted January 18 Posted January 18 Dobra tekma, hauard se usro sam sebi u zivot. Primetno pametnije igra zvezda u zadnje vreme, bez brzanja. Smart vrlo dobar.
hrkljush boys_2 Posted January 18 Posted January 18 Čima je stvarno fenomenalan igrač. Naši dosta dobri naprijed, standardni problemi u odbrani, uspjeli smo isparirati u šutu za 3. Yago dobro krene, pa zabaguje, odličan debi Smarta. Ali dobri naš Džoel radi toliko dobrih stvari za ovu ekipu, da ima igru leđima bio bi u NBA. 3
Ćenta Posted January 18 Posted January 18 Puno se prima s vanjskih pozicija, mislim da su baski uvježbani jer svega dva-tri otvorena šuta, uglavnom preko ruke. Ako bi opao ovaj procenat povećao bi se znatno izgled za pobjedu. 1
MiddleClass Posted January 18 Posted January 18 Losi smo u skoku i imaju vise asistencija od nas. Moramo zategnuti odbranu kako znamo
booyaka Posted January 18 Posted January 18 Razliku smo napravili u lakim poenima iz zakucavanja i prodorima.
Recommended Posts