Dankan Ajdaho Posted January 12 Posted January 12 Utakmica protiv Borca i zatim u Morači nam određuje sezonu u ABA. U nedelju treba izvući maksimum i nekako dobiti tekmu.
Mil@n Posted January 12 Posted January 12 28 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Utakmica protiv Borca i zatim u Morači nam određuje sezonu u ABA. U nedelju treba izvući maksimum i nekako dobiti tekmu. Nadam se da će odigrati dobro i vratiti ti za svu podršku tokom sezone 7
Dankan Ajdaho Posted January 13 Posted January 13 (edited) Trebali bi, ja sam jedan od retkih koji se zalagao za timske interese ukazujući na katastrofalnu selekciju, očitu krađu para koju vrši uprava kao i na apsolutnu nesposobnost iste. Edited January 13 by Dankan Ajdaho 1
bradilko Posted January 13 Posted January 13 18 hours ago, Marco Cake said: Bolji od Nedovica. Bilo bi top ako dodje. a nedara i onako ne igra za reprezentaciju
booyaka Posted January 13 Posted January 13 Evo nam ga i drugar statističar, nije te bilo proteklih kola EL? 1
nenad Posted January 13 Posted January 13 1 minute ago, garmonbozia said: Je l ovo skrinšot sa MMS poruke iz 1998. vise lici na fax iz 91. 1 2
Dankan Ajdaho Posted January 13 Posted January 13 https://meridiansport.rs/kosarka/crvena-zvezda-borac-teodosic-tobi-aba/
booyaka Posted January 13 Posted January 13 Pozdrav hejterima od Ilije https://www.instagram.com/reel/C1-lp1btkpZ/?igsh=MWl0NWhncml5ZzZoNQ==
Dankan Ajdaho Posted January 13 Posted January 13 Pevac™ protiv Borca; PG - Jago, Hanga SG - Lazić SF - Rokas, Lazarević PF - Mitar, Davidovac, Ilić C - Bolomboj, Gilespi Jebi Čoviću!!!
Mil@n Posted January 13 Posted January 13 12 hours ago, Dankan Ajdaho said: Trebali bi, ja sam jedan od retkih koji se zalagao za timske interese ukazujući na katastrofalnu selekciju, očitu krađu para koju vrši uprava kao i na apsolutnu nesposobnost iste. Jedan od retkih si jer su to sve opšta mesta, svi znamo kakvo je stanje godinama, ništa ove godine nije drugačije osim što te je (dakle tebe) malo iznervirala selekcija više nego obično. 1
Recommended Posts