Shaq Posted January 11 Posted January 11 s obzirom da smo u drugi deo el usli rekreativno, jedine dve zelje su mi bile da useremo partizan i milano, and we did it.. tako da ono, okrecemo se obavezama u aba ligi.. 5
Valk Posted January 11 Posted January 11 3 minutes ago, Ratamahatta said: Bacaju mi se petarde i pali mi se guma Ftfy 1
MeanM@ Posted January 11 Posted January 11 1 minute ago, Valkyrie said: E, ljudi, ja inače kad vidim Litvanca šutera mislim da tri dana sreće nemam, al ovaj naš je jedno srce veliko i strašno simpatičan dečko. Živ bio Nemoj samo da krenes da mu tepas nesto lalala neprilicno. Mi smo casual fans, ne ko neki :/. Od Litvanskih prokletih sutera najvise ne podnosim onog Milaknisa. Taj je obozavao da se usere protiv nas
elementary Posted January 11 Posted January 11 Sledeća kući Baskonija pa onda opet jedan metak koji teško izbegavamo,Alba u gostima ,a joj ,biće nerviranja 1
Ratamahatta Posted January 11 Posted January 11 7 minutes ago, Mil@n said: Pišite Teu još jednu važnu trojku... Jos da sipa jednu iz minusa ili iz neresenog i to je to Mene raduje sto je Gilespi upotrebljiv na obe strane, mislim da ce biti dobro pojacanje, zdrav i ziv nam bio Bolomboj jedva gleda, umoran ko konj I to sve sa pokrjanim prstom, moze gradjevinska dozvola za gospodina 5 2
MeanM@ Posted January 11 Posted January 11 1 minute ago, Shaq said: s obzirom da smo u drugi deo el usli rekreativno, jedine dve zelje su mi bile da useremo partizan i milano, and we did it.. tako da ono, okrecemo se obavezama u aba ligi.. Nepopravljiv do kraja 😂
ducca Posted January 11 Posted January 11 5 minutes ago, levi said: bollja od izvikane kamilaste Dore Panteli Ali ne i od Turkinje 2
Ratamahatta Posted January 11 Posted January 11 1 minute ago, MeanM@ said: Nemoj samo da krenes da mu tepas nesto lalala neprilicno. Mi smo casual fans, ne ko neki :/. Od Litvanskih prokletih sutera najvise ne podnosim onog Milaknisa. Taj je obozavao da se usere protiv nas Bio je dobar i onaj iz Ritasa sto je posle igrao za Olimpijakos, zaboravio sam mu ime, najbrzi izbacaj koji sam ikada video. Nista drugo ne zna osim da unistava spolja
Wilde Posted January 11 Posted January 11 2 minutes ago, MeanM@ said: Pa da ima mozga sad bi vec razmisljali o svoj trojici Rokas, Joel i Hanga za sledecu sezonu. Ozbiljno izbalansirani igraci za odbranu/napad. Hanga već ima ugovor na još jednu godinu, Džoelu je navodno ponuđen produžetak ali on hoće da sačeka malo, što vrv znači da se nismo pretrgli. Rokasa definitivno produžiti. 1
levi Posted January 11 Posted January 11 4 minutes ago, Shaq said: s obzirom da smo u drugi deo el usli rekreativno, jedine dve zelje su mi bile da useremo partizan i milano, and we did it.. tako da ono, okrecemo se obavezama u aba ligi.. sad vidim gore u uglu da Prtizan ima dan više odmora na ovu skupoću, igraju šatro duplo kolo utorak - petak. kako montiraju 4 1
MeanM@ Posted January 11 Posted January 11 Jel se to nama Ilija vratio na mala vrata u prenose Zvezde? De je Plavsic? 1
hrkljush boys_2 Posted January 11 Posted January 11 Ali 2 kreleta na sk koja se bave Shabazzom, umjesto pobjedom i dobrom igrom 4
booyaka Posted January 11 Posted January 11 Da se Nedara nije povredio pobedili bi sa preko 20 razlike. 3
Recommended Posts